Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
Agenda

Agenda


Week 45 tot eind 2021

Maandag 8 november
Het nieuwe Protocol, met strengere Corona-maatregelen gaat in voor onze Dorpskerk.
 

Maandag 6 december 13.30 uur 
In deze Adventsperiode wandelen we bij alleen fraai winterweer (helder met wat zon, dus niet bij regen). Vertrek om half twee bij de Parkeerplaats van de Tafelberg. Zorgt u voor goede wandelschoenen? Uw trouwe viervoeter mag ook mee, mits aangelijnd. Na afloop drinken we gezamenlijk een cappuccino. 

Woensdag 8 december 19.00 - 20.30 uur
De cantorij repeteert in de kerkzaal voor de kerst. Dit kan doordat zij bij binnenkomst gecheckt worden door Bram op een geldige QR-code; zo mogen ze repeteren volgens de landelijke voorschriften voor koren. Informatie over de cantorij bij de cantor Peter den Ouden, mobiel 06-53211065. 

Vrijdag 10, 17 en 24 december. De komende drie vrijdagen verzorgt de Cie. Kruispunt een Advents-koffieochtend in het gezellige Achterom van 10.00 tot 12.00 uur. Per ochtend mogen we vier personen uitnodigen. De ene keer hoort u kerstverhalen onder het genot van een heerlijke cappuccino, de andere keer bakken we kerstkransjes. In verband met coronabeperkende maatregelen, kunt u zich voor één van de drie ochtenden aanmelden bij: Anne-Marie de Fouw, app of bel 06-21230727.

Kijkt u mee met de kerkdienst via de livestream en wilt u toch bijdragen aan de collecten?

College van Kerkrentmeesters 
Als u hierop klikt, leest u de collecte-doelen van de komende zondagen in onze Dorpskerk Blaricum. Wilt u specifiek bijdragen aan het doel van een bepaalde kerkdienst, dan is dat mogelijk onder vermelding van de datum van de dag/ doel, liefst voor eind van de maand. Dit i.v.m. de administratie voor de specifieke doelen. U kunt overmaken op onze bankrekening: NL45RABO 0308 4012 39  

College van Diakenen  
Wij collecteren weer voor vele verschillende doelen, klik hier voor informatie. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL38RABO 0139807993, dan verdubbelt onze Diaconie uw bijdrage!