Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
Agenda

Agenda

 

 

 foto: sept.2020

Bij goed weer organiseert de cie. Kruispunt elke vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur voor alle leden van de Dorpskerk een KOFFIE-OCHTEND in de tuin van Pand Achterom.

Gaat door, ook in de zomervakantie!

U bent dan welkom voor koffie of thee en gezelligheid op het terras. Bent u slecht ter been, en wilt u opgehaald worden? Neem contact op met Sabine, tel. 035-693 72 58 of met Anne-Marie: 06-21230727.

 

Een aantal gemeenteleden dankt en bidt elke week gezamenlijk voor de kerk, de activiteiten, voorgangers, vrijwilligers, de preken die ons bereiken; We bidden God om hulp, om verbetering van relaties of ziekteprocessen. Wilt u meebidden, hardop, of zacht in uw hart óf meeluisteren? Tussen 10.00 en 11.00 uur bent u welkom op elke dinsdag in de consistoriekamer van de Dorpskerk. U kunt ook gebedspunten, waarvoor gebeden kan worden, aandragen bij ds Arie de Boer. Telnr. 06-2310 9242

De gebedskring is gewoon elke week ook in de zomervakantie.

In de consistoriekamer van de kerk bij regen, op terras van het Achterom: als de zon schijnt.