Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
Agenda

Agenda

WEEK 21

Oorlog in
Oekraïne!

In Oekraïne woedt helaas nog steeds een verschrikkelijke oorlog. De grote humanitaire ramp in Oekraïne en buurlanden vraagt om onmiddellijke actie. Het Christelijk Noodhulpcluster verleent noodhulp in de vorm van opvang, voedsel, drinken, dekens, bedden en traumazorg. Klik HIER voor meer info over Docras 


Maandag 23 mei 13.30 uur Kerkwandeling
Wederom wandelen wij  anderhalf uur. Met na afloop een cappuccino op het terras! Vertrek vanaf de parkeerplaats bij de Tafelberg bovenaan de Naarderweg. Denkt u aan goede wandelschoenen? Opgeven niet noodzakelijk, doch we vertrekken op tijd! Info bij Gradie en Tjeerd Hoekstra per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dinsdag 24 mei 9.30 uur Gebedskring
In ’t Achterom danken en bidden wij voor vrede in de wereld en de mensen om ons heen. Vrije inloop via de achterdeur.

Donderdag 26 mei 07.00 uur Dauwtrappen
Wij willen op Hemelvaartsdag dauwtrappen. Er is geen kerkdienst in de Dorpskerk, maar er is toch alle reden om deze bijzondere dag te gedenken. Hebreeën 9: 12; Lucas 24: 50-51. Dit brengt ons bij het thema naastenliefde! Het plan is om 07.00 uur te vertrekken bij de Dorpskerk voor een wandeling van anderhalf uur, die onze kerk-wandelcoach Anneke van ’t Hull uitzet. Tijdens de route zullen drie personen dmv. een verhaal, gedicht of anderszins stilstaan bij het thema. Na de wandeling ontbijten we gezamenlijk in/bij Pand Achterom. Info: Anne-Marie de Fouw, tel. 06-21230727. Aanmelden uiterlijk 23 mei bij: Anneke van Hull via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-------------

 Het Kerkcafé organiseert dit voorjaar een serie van 3 lezingen: 24 maart was de eerste, vervolgens sprak op donderdag 28 april Dr. Jurjen Zeilstra over Hannah Arendt (1906-1975). Klik hier voor nadere info op deze website en op de website http://www.pgblaricum.nl/. Klik hier voor de pdf van de lezing van donderdag 28 april. De volgende lezing is op donderdag 23 juni.

Voor de kerkdiensten, zie hier.

Alle preken van ds Jurjen Zeilstra  zijn terug te lezen via het Archief voor Preken

Kijkt u mee met de kerkdienst via de livestream en wilt u toch bijdragen aan de collecten?

College van Kerkrentmeesters 
Als u hierop klikt, leest u de collecte-doelen van de komende zondagen in onze Dorpskerk Blaricum. Wilt u specifiek bijdragen aan het doel van een bepaalde kerkdienst, dan is dat mogelijk onder vermelding van de datum van de dag/ doel, liefst voor eind van de maand. Dit i.v.m. de administratie voor de specifieke doelen. U kunt overmaken op onze bankrekening: NL45RABO 0308 4012 39  

College van Diakenen  
Wij collecteren weer voor vele verschillende doelen, klik hier voor informatie. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL38RABO 0139807993, dan verdubbelt onze Diaconie uw bijdrage!