Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
Agenda

Agenda

 

 

 

Bij goed weer organiseert de cie. Kruispunt elke vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur voor alle leden van de Dorpskerk een KOFFIE-OCHTEND in de tuin van Pand Achterom.

Gaat door, ook in de zomervakantie!

U bent dan welkom voor koffie of thee en gezelligheid op het terras. Bent u slecht ter been, en wilt u opgehaald worden? Neem contact op met Sabine, tel. 035-693 72 58 of met Anne-Marie: 06-21230727.

 

Een aantal gemeenteleden dankt en bidt elke week gezamenlijk voor de kerk, de activiteiten, voorgangers, vrijwilligers, de preken die ons bereiken; We bidden God om hulp, om verbetering van relaties of ziekteprocessen. Wilt u meebidden, hardop, of zacht in uw hart óf meeluisteren? Tussen 10.00 en 11.00 uur bent u welkom op elke dinsdag in de consistoriekamer van de Dorpskerk. U kunt ook gebedspunten, waarvoor gebeden kan worden, aandragen bij ds Arie de Boer. Telnr. 06-2310 9242

De gebedskring is gewoon elke week ook in de zomervakantie.

In de consistoriekamer van de kerk bij regen, op terras van het Achterom: als de zon schijnt.