Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Bij Cie Kruispunt ontmoeten we elkaar op de 1e en 3e vrijdag van de maand van 10.00 -12.00 uur voor een Koffie-ochtend in ‘t Achterom;

Ds Jurjen komt weleens voorbij met een mooi verhaal, dat stof tot nadenken geeft; ook lezen we gedichten, voeren gesprekken en wisselen recepten uit. Bij zonnig weer zitten we op het terras.

Op de laatste donderdag van de maand vindt het ‘Uitje’ al dan niet ‘in de buurt’ plaats, waarbij we met elkaar meerijden en kosten delen. Dan kan ons samenzijn variëren van een museumbezoek in Terschuur, tot een een bezichtiging van de bloemen in Vaarderhoogt in Soest.

De laatste donderdag in mei valt op Hemelvaartsdag, dus verschuift ons ‘Uitje in de buurt’ naar zaterdag 4 juni: voor de paardenliefhebbers bezoeken we de spectaculaire menwedstrijd georganiseerd door Stadenlanderuiters aan de Meentzoom!

Vertrek vanaf het Oranjeweitje om 11.30 uur. Info bij: Bep Boekensteijn, Sabine van Dijk, Tiny de Wit & Anne-Marie de Fouw, telnr. 06-21230727

Diensten in de Torenhof
Elke veertien dagen zijn er in verpleeghuis Torenhof kerkdiensten voor alle bewoners om met elkaar te zingen, te bidden en te luisteren naar een preek. Eens per maand gaat ds. Jurjen Zeilstra van de Dorpskerk voor en eens per maand zijn dat pastor Andrea Geria óf pastor Mikel Palic.

Ook in Torenhof wil men graag de Bijbelteksten horen uit de meest recente vertaling: NBV21. Dat is via collectegelden mogelijk gemaakt.

Op 23 februari overhandigde een bewoonster,mevrouw Den Ouden, een mooie editie van de NBV21 aan ds. Jurjen Zeilstra, die met het lezen van Deuteronomium 8: 1-3 deze Bijbel in gebruik nam. 

Op woensdagmorgen 6 april gaat pastor Andrea Geria voor, terwijl er op woensdag 20 april Pasen gevierd wordt met voorganger ds. Tanja Viveen.

Voor iedereen! Wat is er heerlijker dan een kop warme chocomel na een natuurwandeling over de Tafelberg? Misschien wel koud buiten, maar wandelen kán! Op anderhalve meter afstand gaan we hier anderhalf uur de tijd voor nemen. Wat een uitdaging, maar het gaat ons lukken! 

U behoeft zich niet op te geven, maar we vertrekken op tijd: om 13.30 uur bij de Parkeerplaats van de Tafelberg. Zorgt u voor goede wandelschoenen? Uw trouwe viervoeter mag ook mee, mits aangelijnd. En neem uw QR-code mee ivm de chocomel op het terras na afloop!  

Aanmelden Info bij Anne-Marie de Fouw, telnr. 06-21230727 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.