Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Elke vrijdagmorgen van 10.00- 12.00 uur genieten we nog steeds - en soms met vuurkorven - op 1,5 m afstand op ’t Achterom-terras! Onder het genot van ijskoffie of cappuccino bespreken we wetenswaardigheden uit de wereld, de zondagse dienst en onze omgeving. Iedereen is welkom!

Ons ‘uitje in de buurt’ op de donder-dagmiddag organiseren we NIET totdat we allen zijn gevaccineerd tegen het coronavirus, want we willen geen risico lopen op besmetting. Daarnaast is het haast onmogelijk om op 1,5 m afstand met elkaar op pad te gaan. En het is zeer ongezellig! Dit alles en het seniorenuitje houdt u van ons te goed! Gods zegen voor de komende periode. En kunnen we u ergens behulpzaam bij zijn, bel ons gerust!

Cie. Kruispunt:
Sabine, Bep, Tiny & Anne-Marie

Cie. Kruispunt heeft de activiteiten weer opgestart! Vrijdag 12 juni scheen de zon uitbundig op terras en gras van Achterom 1. Met z’n vieren aan een tafeltje én op anderhalve meter afstand, was het een feest elkaar weer te kunnen zien! De jarigen van die week (vier!) ontvingen een bon c.q. plant en we zongen en wensten hen een gezegend nieuw levensjaar toe.
Marijke, al een heel eind weer op de been, trakteerde op taart en dankzij de video van Sabine genoot men via de app thuis ook mee.
Tot en met september is er elke vrijdagmorgen koffieochtend bij Achterom, op voorwaarde dat het niet regent! En tot nader order is er op de laatste donderdag van de maand geen uitje in de buurt.

Hartelijke groet,
Tiny, Sabine, Bep en Anne-Marie

Bent u 70 plus, dan organiseert de Commissie Kruispunt, voor u als senior van de Dorpskerk, regelmatig gezellige koffieochtenden en uitstapjes in de buurt, soms leerzaam, maar soms ook om eens onderling bij te praten!

Info: Anne-Marie de Fouw, tel. 035-5336405 of  Sabine van Dijk 035-6937258.
Tot het cie. Kruispunt-team behoren verder: Bep Boekenstein en Tiny de Wit. 

(Bent u slecht ter been? Er is een autodienst, indien u graag komt, maar opgehaald wilt worden bel dan met Anne-Marie mobiel: 06-21230727 of met Tiny mobiel: 06-27893104)