Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Commissie Kruispunt organiseert een Kerst-boswandeling!
Maandag 21 december vindt onze coronaproof Kerst-boswandeling plaats.
Anneke van ’t Hull zet twee mooie routes uit die tegelijk starten enwaarvan  er een na één uur op de verrassingsplekaankomt. Daar sluiten we na afloop op hééél grote afstand met elkaar de wandeling af. Opgeven bij Anne-Marie de Fouw en verzamelen op het Oranjeweitje.
We starten om 13.30 uur.

Namens de commissie Kruispunt
wensen we u en uw familie een gezegend
Kerstfeest toe!
Sabine, Bep, Tiny, Anne-Marie

Geen Koffiedrinken op ’t Achterom.

Voorlopig vinden op vrijdagmorgen geen koffieochtenden plaats op het terras van ’t Achterom ivm de afgekondigde nieuwe Corona-maatregelen, maar we appen (lees ook het artikel over het herfst-programma). 

Voor iedereen!

Nu de natuur op zijn mooist gaat worden met alle kleurschakeringen gaan we ons samenzijn over een andere boeg gooien. ’s Middags is het ook wat aangenamer buiten, dus vanaf maandag 19 oktober gaan we ‘op afstand’ Anderhalve meter herfstwandelingen in anderhalf uur maken!

Olv Anneke van ’t Hull gaan we in groepjes van 4 personen op afstand van 1,5 mtr,  met een onderlinge afstand van 50 meter tussen de groepjes, op pad. Zo kunnen we de paddenstoelen ook beter bekijken!

Vertrek is om 13.30 uur bij de Parkeerplaats van de Tafelberg. Zorgt u voor goede wandelschoenen en ja honden mogen ook mee, mits aangelijnd.

Aanmelden bij Anne-Marie, telnr. 06-21230727 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Elke vrijdagmorgen van 10.00- 12.00 uur hebben we contact met elkaar via de Koffiepunt-app. Om de beurt appen we over wat ons bezighoudt, de een appt een mooi gedicht, de ander een tip voor een boek, een tv-programma of een website of iemand stuur een link met mooie muziek. Heb je een mobiel met whats-app en wilt u/jij meedoen? Neem contact op met Sabine 06-52722772, Bep 06-53101347 of Anne-Marie 06-21230727.

Ons ‘uitje in de buurt’ op de donder-dagmiddag organiseren we NIET totdat we allen zijn gevaccineerd tegen het coronavirus, want we willen geen risico lopen op besmetting. Daarnaast is het haast onmogelijk om op 1,5 m afstand met elkaar op pad te gaan. En het is zeer ongezellig! Dit alles en het seniorenuitje houdt u van ons te goed! Gods zegen voor de komende periode. En kunnen we u ergens behulpzaam bij zijn, bel ons gerust!

Cie. Kruispunt:
Sabine, Bep, Tiny & Anne-Marie

Cie. Kruispunt heeft de activiteiten weer opgestart! Vrijdag 12 juni scheen de zon uitbundig op terras en gras van Achterom 1. Met z’n vieren aan een tafeltje én op anderhalve meter afstand, was het een feest elkaar weer te kunnen zien! De jarigen van die week (vier!) ontvingen een bon c.q. plant en we zongen en wensten hen een gezegend nieuw levensjaar toe.
Marijke, al een heel eind weer op de been, trakteerde op taart en dankzij de video van Sabine genoot men via de app thuis ook mee.
Tot en met september is er elke vrijdagmorgen koffieochtend bij Achterom, op voorwaarde dat het niet regent! En tot nader order is er op de laatste donderdag van de maand geen uitje in de buurt.

Hartelijke groet,
Tiny, Sabine, Bep en Anne-Marie

Bent u 70 plus, dan organiseert de Commissie Kruispunt, voor u als senior van de Dorpskerk, regelmatig gezellige koffieochtenden en uitstapjes in de buurt, soms leerzaam, maar soms ook om eens onderling bij te praten!

Info: Anne-Marie de Fouw, tel. 035-5336405 of  Sabine van Dijk 035-6937258.
Tot het cie. Kruispunt-team behoren verder: Bep Boekenstein en Tiny de Wit. 

(Bent u slecht ter been? Er is een autodienst, indien u graag komt, maar opgehaald wilt worden bel dan met Anne-Marie mobiel: 06-21230727 of met Tiny mobiel: 06-27893104)