Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Gespreks- en Bijbelkring

GESPREKSKRINGEN 

In de Dorpskerk zijn drie gesprekskringen. Met elkaar bespreken we diverse onderwerpen aan de hand van de Bijbel. Zo raken we onderling ook meer betrokken op elkaar als gemeente van de Dorpskerk. De kringen vinden doordeweeks, overdag of ’s avonds, plaats en duren zo’n anderhalf uur.

Voor informatie en de exacte bijeenkomstdatum van de Bijvanck/Eemnes/Almere gesprekskring, mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deze kring vindt bij een kringlid thuis plaats.  

Gesprekskring Oude Dorp is opnieuw gestart met hierin nu zo’n tien personen en komt bijeen in ’t Achterom. 

Ook is er een Gespreksgroep Blaricum 30+, gestart in de zomer van 2022.
Deze komt nu eens per maand bij een kringlid thuis bijeen. 

Alle gesprekskringen worden geleid door Ds. Jurjen Zeilstra, onze predikant.
Wie belangstelling heeft voor een van deze drie genoemde kringen, neemt a.u.b. contact op met hem per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telnr. 035-624 7449  of mobielnr. 06-2150 9446. 

 Update: 21-11-2022