Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Gespreks- en Bijbelkring

 

KRINGEN 

In de Dorpskerk hebben we momenteel een Gesprekskring en een Bijbelkring.
Beiden stonden onder leiding van Ds. Arie de Boer uit Utrecht, die op 12 december afscheid nam van onze gemeente als pastoraal werker. Aannemelijk is dat als deze kringen doorgaan in 2022 dit o.l.v. ds. Jurjen Zeilstra zal zijn. Hierover in januari nader bericht. Met elkaar spreken we over ons geloof en de bijbel. Zo raken we onderling ook meer betrokken op elkaar. De bijeenkomsten vinden doordeweeks plaats en duren maximaal twee uur. Ze vinden plaats bij toerbeurt bij de deelnemers thuis, maar in deze Coronaperiode maken wij gebruik van een ruimte in de Dorpskerk.

Een Gesprekskring komt eens per maand bijeen met 10 zeventig-plus gemeenteleden uit Blaricum en Eemnes. Meestal wordt hier een thema uit het tijdschrift ‘Open Deur’ waar de meeste kringleden op geabonneerd zijn, besproken. Informatie over data en te bespreken thema’s, via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een Bijbelkring, samengesteld uit 12 leden van verschillende generaties, komende uit Blaricum, Laren en Huizen ontmoet elkaar eens in de 3 weken. Tijdens de kringavond bespreken we een thema aan de hand van de bijbel. Voor inlichtingen over deze kring, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Een Gesprekskring komt eens per maand bijeen met 10 zeventig-plus gemeenteleden uit Blaricum en Eemnes. Meestal wordt hier een thema uit het tijdschrift ‘Open Deur’ waar de meeste kringleden op geabonneerd zijn, besproken. Informatie over data en te bespreken thema’s, via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een Bijbelkring, samengesteld uit 12 leden van verschillende generaties, komende uit Blaricum, Laren en Huizen ontmoet elkaar eens in de 3 weken. Tijdens de kringavond bespreken we een thema aan de hand van de bijbel. Voor inlichtingen over deze kring, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.