Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 


.

Tienergespreksgroep

In de tienergespreksgroep is nog wel plaats voor enkele nieuwe leden. We komen eens in de maand bijeen op maandagavond, 19.30-20.30 uur, op de studeerkamer, Lindenheuvel 6, Hilversum. Alles kan worden gevraagd, ook al is er niet op iedere vraag een pasklaar antwoord. We gaan samen op zoek. Meld je aan bij Jurjen Zeilstra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hebben boeiende gesprekken en hopen van tijd tot tijd een excursie te maken of een andere interessante activiteit. Ook vinden we het leuk als tieners tijdens de zondagsdienst iets willen doen, bijvoorbeeld een stukje lezen of een kaars aansteken. 

Mocht je meer informatie willen of je willen aansluiten, neem gerust even contact op. 

Aliette van der Wal (tel: 06-46165024; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ds. Jurjen Zeilstra (tel: 06-215 09446; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.