Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 


De tienergespreksgroep van de Dorpskerk komt eens in de maand bijeen op maandagavond, 19.30- 20.30 uur. De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar is op 30 januari op de studeerkamer, Lindenheuvel 6, Hilversum. We bespreken van alles en nog wat, actueel, over de Bijbel, kunst, geschiedenis en cultuur. Meld je aan bij ds. Jurjen Zeilstra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben boeiende gesprekken en hopen van tijd tot tijd een excursie te maken of een andere interessante activiteit. Ook vinden we het leuk als tieners tijdens de zondagsdienst iets willen doen, bijvoorbeeld een stukje lezen of een kaars aansteken. 

Mocht je meer informatie willen of je willen aansluiten, neem gerust even contact op. 

Aliette van der Wal (tel: 06-46165024; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ds. Jurjen Zeilstra (tel: 06-215 09446; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)