Tienergespreksgroep

In de tienergespreksgroep is nog wel plaats voor enkele nieuwe leden. We komen eens in de maand bijeen op maandagavond, 19.30-20.30 uur, op de studeerkamer, Lindenheuvel 6, Hilversum. Alles kan worden gevraagd, ook al is er niet op iedere vraag een pasklaar antwoord. We hebben boeiende gesprekken en hopen van tijd tot tijd een excursie te maken of een andere interessante activiteit. Ook vinden we het leuk als tieners tijdens de zondagsdienst iets willen doen, bijvoorbeeld een stukje lezen of een kaars aansteken. 

We gaan samen op zoek. Meld je aan bij Jurjen Zeilstra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht je meer informatie willen of je willen aansluiten bij de Tienergroep, neem gerust even contact op met: Aliette van der Wal (tel: 06-46165024) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ds. Jurjen Zeilstra (tel: 06-215 09446) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.