In de kinderdienst, 15 oktober, was het thema ’feest’. Hoewel de dominee wel een erg saai feestje had aan het begin van de kerkdienst, ging het in de kinderdienst over het bruiloftsfeest van de koning. Bij een feest horen lichtjes, vrolijkheid, feestelijke kleren en een feestelijk gedekte tafel met lekkers. We namen kaarsjes mee naar de kerkzaal. Zo kon iedereen delen in de feestvreugde.

Op 3 december is er weer de volgende kinderdienst onder leiding van Jantien en Beatrijs. Alle kinderen rond de basisschoolleeftijd zijn welkom om met hen op het aangegeven
moment in de liturgie mee te gaan naar hun eigen ruimte. Het thema vandaag is: Hij komt. Het verhaal gaat over meneer de Heer en mevrouw Tuur vrij naar Marcus 13: 33-37. We gaan een adventsklok knutselen en de kinderen krijgen een adventsboekje voor thuis mee. 


We hopen jullie ook op 25 december (Kerst) weer te zien.

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mobiel: 06-24273358)