We hebben dit jaar al een paar slingers geknutseld. In januari was het een vlaggetjesslinger met daarop geschreven wie je op je feestje zou uitnodigen en wat voor lekkers je dan zou willen eten. In februari was het een poppetjesslinger met de handjes aan elkaar met de vraag: “Naar wie steek jij je hand uit? “ Op deze poppetjes werden namen geschreven.

Een ontroerend moment was toen er een kind een slinger met daar op de namen van de kinderen van de kinderdienst aan Beatrijs gaf als felicitatie omdat ze deze dag tot ouderling werd bevestigd. 

De kinderen hebben bij de kinderdienst ook een gezinsboekje gekregen: ‘Wat goed dat jij er bent!’ waarmee ze als gezin zich kunnen voorbereiden op Pasen. 

Zondag, 24 maart was het Palmpasen voor de kinderen. En -net als vorig jaar- hebben we met de kinderen van de Kinderdienst palmpaasstokken versierd. Daarna liepen we daarmee in optocht door de kerk. 

Ook op zondag eerste Paasdag, 31 maart, was het een gezellige drukbezochte kinderdienst met een Paasverhaal van Jacobine.

Op 5 mei, tijdens de oecumenische dienst in onze Dorpskerk, zijn ook weer alle kinderen/ vriendjes en kleinkinderen (ook van alle andere kerken) van harte welkom!

De daarop volgende kinderdienst is op 23 juni.

Ouders van kinderen die al vaker komen, worden via de appgroep geïnformeerd.

Voor meer informatie/opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mobiel: 06-24273358).