Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
van de Predikant

van de predikant

Op 7 mei ben ik een half jaar in Blaricum en ik heb een beetje zitten terugblikken en filosoferen. Het was niet gemakkelijk om na 28 jaar de kerk van Hilversum achter me te Van de predikant 6 Protestantse Gemeente Blaricum | nummer 4 | mei 2022 laten, maar het was goed. Soms is het ergens gewoon de tijd voor en ik ben blij met de nieuwe uitdaging die met de Dorpskerk in Blaricum op mijn weg is gekomen. Velen hebben mij, ook in hun eigen huis, met open armen ontvangen. 

Nu we ook samen Pasen hebben gevierd, voelt het voor mij al als een stevige band. Ik zal mijn vakantie vroeg opnemen. Al voordat het beroep speelde, was het plan gesmeed om in het voorjaar met vrienden naar Italië te gaan. Ook ben ik aan het nadenken over het komende seizoen 2022/2023. Ik hoop dat we samen veel mooie momenten tegemoet gaan en kracht zullen ontvangen om de moeilijke impasses, die er ook zullen zijn, samen te overwinnen. Het Pinksterfeest zal ik dus in Italië vieren, maar met Blaricum in gedachten en in het hart.

Jurjen Zeilstra