Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Vanaf Zondag 4 juli zijn er 50 bezoekers per kerkdienst toegestaan, nog wel met de nodige coronamaatregelen, maar er zijn weer meer versoepelingen. Zie bovenaan deze website bij Kerkdiensten en klik hier voor de totale versie van ons actuele protocol. 

Maandag 26 juli
Om 13.30 uur gaan we de paden op, de lanen uit en start onze wekelijkse Dorpskerkwandeling vanaf de P bij de Tafelberg bovenaan de Naarderweg. O.l.v. Anneke van ’t Hull ontdekken we weer de schoonheid van bos en hei en dát zó dicht bij huis. Een voorrecht! Aanmelden niet nodig, maar we vertrekken op tijd! U denkt aan goede wandelschoenen? Na afloop praten we nog even na over onze belevenissen op het terras onder het genot van een cappuccino of een glas bier van de tap.

Dinsdag 27 juli: Gebedskring olv. ds. Arie de Boer van 11-12u in het Achterom. Danken voor hetgeen we ontvangen bij onze werkzaamheden om anderen ter wille te zijn, bijv. mensen in (psychische) nood of die ziek zijn; voor aandacht en begrip; voor de beroepingscie. voor inzicht en inspiratie.

Donderdag 29 juli
Uitje in de buurt! Zoals eerder aangekondigd vindt op deze dag het eerste ‘Uitje in de buurt’ plaats door de Cie. Kruispunt voor onze 70-plus Senioren. Snel opgeven (uiterlijk 26 juli) Meer info, over opgave, klik hier.

Vrijdag 30 juli
GEEN KOFFIE-ochtend op ’t terras van Achterom. We slaan één keertje over. 
Verdere info per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kijkt u mee via de live-stream en wilt u bijdragen aan de collecten?

College van Kerkrentmeesters 
Als u hierop klikt, leest u de collecte-doelen van de komende zondagen in onze Dorpskerk Blaricum. Wilt u specifiek bijdragen aan het doel van een bepaalde kerkdienst, dan is dat mogelijk onder vermelding van de datum van de dag/ doel, liefst voor eind van de maand. Dit i.v.m. de administratie voor de specifieke doelen. U kunt overmaken op onze bankrekening: NL45RABO 0308 4012 39  

College van Diakenen  
Wij collecteren weer voor vele verschillende doelen, klik hier voor informatie. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL38RABO 0139807993, dan verdubbelt onze Diaconie uw bijdrage!
 

 

 

 

 

 

 

 

Om de veiligheid voor allen in de Dorpskerk te waarborgen richt de kerkenraad zich op de adviezen van het CIO voor de kerken, die met ingang van 26 juni van kracht zijn geworden zodat per 4 juli nieuwe versoepelingen mogelijk zijn.

Zie voor details het on-line Protocol: klik hier (punten 2, 4 en 5 zijn aangepast).

We mogen nog steeds maar 50 kerkgangers ontvangen (dit is inclusief kinderen, exclusief medewerkers). De deuren en ramen gaan zoveel mogelijk open, dus mag er weer beperkt worden gezongen (zie het protocol onder punt 2). Ten allen tijde houden we rekening met 1,5 meter afstand tot elkaar. De mondkapjes blijven (protocol punt 4) als er gelopen wordt. En er is nog steeds een looprichting. Om deel te nemen aan de kerkdiensten dient u zich bij de ingang te registreren (protocol punt 5). 

Voorlopig zal de online streaming van de kerkdiensten gewoon doorgaan omdat er veel mensen nog niet naar de kerk kunnen of mogen. Onze diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming:Verder is besloten alle toekomstige diensten via online streaming voort te blijven zetten, ongeacht of de kerkdiensten zonder of met kerkgangers zijn.

De diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming: klik op:
www.kerkdienstgemist.nl
 
of via
www.kerkomroep.nl.
  

Diensten in de Dorpskerk 

Zondag   1 augustus   10:00 uur Ds C. van Dorp

Zondag   8 augustus   10:00 uur Ds R. Veenstra

Zondag 15 augustus   10:00 uur Ds P. Barnard

Zondag 22 augustus   10:00 uur Ds F. Flantua

Zondag 29 augustus   10:00 uur Ds C. Pumplun


Alle vorige kerkdiensten kunt u terugzien en luisteren; klik hier 

Kijk eens verder op onze website: klik hier  dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen". 

Meer info: er is een Autodienst voor als u niet op eigen gelegenheid naar de zondagse dienst kunt komen. U kunt in de week voorafgaand aan de kerkdienst, tot vrijdag 12.00 uur zich aanmelden bij:  Anne-marie de Fouw tel. 035-5336405

Voor de Jeugd zijn er bepaalde activiteiten. Alleen niet tijdens de schoolvakanties.  Zie ook de Dorpskerkjeugdpagina op deze website.

Opvang voor de allerkleinste kinderen is er niet. Maar onder eigen begeleiding kan een lid van uw gezelschap in "de Ark van Noah" (boven de consistoriekamer) met het kleine kind verblijven: daar is speelgoed en een box en u kunt ook de maxi-cosi meenemen. Het is mogelijk op die plek de dienst via de luidspreker mee te luisteren, zie de allerjongsten. Alleen op speciale zondagen is er een zgn. "oppasdienst". 

Ivm. Corona-maatregelen vinden de diensten met een oecumenisch karakter in de Torenhof nog niet plaats, wel wordt gekeken naar een "doorstart" na de zomerperiode. 

 

 
Vivium Torenhof, Torenlaan 22, Blaricum (foto van 28 dec.2020)