Aanvang iedere zondag om 10:00 uur   (tenzij anders aangegeven)

in de Dorpskerk, Torenlaan 16 (hoek Bussummerweg) Blaricum.

Voor een routebeschrijving klik hier

foto: Dorpskerk

25 augustus Ds Marnix van der Sijs

1 september Ds Petra Barnard

8 september Ds Arie de Boer

15 september Ds Jacobine Geel

Bent u 70plus, dan organiseert de Commissie Kruispunt, voor u als senior van de Dorpskerk, regelmatig gezellige koffieochtenden en uitstapjes in de buurt, soms leerzaam, maar soms ook om eens onderling bij te praten!

Info: Anne-Marie de Fouw, tel. 035-5336405 of  Sabine van Dijk 035-6937258.
Tot het cie. Kruispunt-team behoren verder: Monique van Riemsdijk en Tiny de Wit.

(Bent u slecht ter been? Er is een autodienst, indien u graag komt, maar opgehaald wilt worden bel dan met Anne-Marie mobiel: 06-21230727 of met Tiny mobiel: 06-27893104)

Bijeenkomsten:

- elke tweede vrijdag van de maand is er “Koffiepunt” van 10.00- 12.00 uur in het Achterom, adres Achterom 1, Blaricum. Soms met een bepaald thema maar doorgaans vooral voor een praatje onder het genot van koffie met iets lekkers.

- elke laatste donderdagmiddag van de maand is er een ‘uitje in de buurt’. Om 14.00 uur verzamelen de deelnemers zich op het Oranjeweitje nabij ingang Dorpskerk, waarna we vertrekken per auto en soms te voet!

Voor de volgende activiteit kijk op deze website onder ‘Agenda’ !

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Diakenen:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Cora Rebel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Kerkenraad voorzitter: VACATURE (voorheen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); ad interim Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor Contact & vragen klik op Contact
bij het tweede tabje is een formulier
mail de