Kerkdiensten

Vanaf 1 juli is het vanwege de beperkte ruimte in de Dorpskerk mogelijk, om met 50 personen aanwezig te zijn én daarbij de anderhalve meter afstand bewaren.

Meer hierover leest u in het nieuwe juli- protocol

Kerkdiensten.

05 juli  10.00 uur Ds. A. Wieringa

12 juli 10.00 uur Ds R. van den Beld

19 juli 10.00 uur  Ds. H. Honderd

26 juli 10.00 uur  Ds. Arie de Boer

2 augustus 10.00 uur Ds R. Steenstra

Mocht u niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, dan kunt ook tijdens de dienst meeluisteren via Kerkomroep en de actuele orde-van dienst vindt u hier.

Bent u 70 plus, dan organiseert de Commissie Kruispunt, voor u als senior van de Dorpskerk, regelmatig gezellige koffieochtenden en uitstapjes in de buurt, soms leerzaam, maar soms ook om eens onderling bij te praten!

Info: Anne-Marie de Fouw, tel. 035-5336405 of  Sabine van Dijk 035-6937258.
Tot het cie. Kruispunt-team behoren verder: Bep Boekenstein en Tiny de Wit.

(Bent u slecht ter been? Er is een autodienst, indien u graag komt, maar opgehaald wilt worden bel dan met Anne-Marie mobiel: 06-21230727 of met Tiny mobiel: 06-27893104)

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,

- Diakenen: Cora Rebel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scriba van de KerkenraadHenk Oort

Voor Contact & vragen klik op Contact
bij het tweede tabje is een invulformulier;