Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Alle rekeningnummers bij elkaar:

- NL08 INGB 0003 0434 45 Kerkhof

- NL71 INGB 0000 1446 30 Kerkrentmeesters

- NL45 RABO 0308 4012 39 Kerkrentmeesters

- NL38 RABO 0139 8079 93 Diaconie

Voor uw Giften graag altijd erbij de vermelding van het onderwerp

Aantrekkelijke voorwaarden voor giften zijn te lezen op de site van de Belastingdienst. U kunt ook hierop klikken.
Zie voor verder info over Fiscale mogelijkheden bij het tabje ANBI

Verdere bedragen: inlichtingen

- Als nieuw-ingekomen lid van de kerk, krijgt u een kennismakingsexemplaar met een brief met de vraag of u een  abonnement op het Kerkblad zou willen. Het kost (nog steeds het oude bedrag van) € 10,00. Echter voor postabonnees is het bedrag bepaald op € 15,00.

- Het bedrag voor de Solidariteitskas bedraagt  € 10,-- per belijdend- en dooplid.

 


De Dorpskerk aan de Torenlaan 16 (hoek Bussummerweg) is te huur voor een bij het kerkgebouw passend gebruik.
De kerk beschikt over 234 zitplaatsen.

Het Oranjeweitje is vrijwel altijd als (gratis) parkeerweide te gebruiken.

Voor verhuur kunt u contact opnemen met 
Rob Hoogendoorn  via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
06-2223 1078

Er is een specifiek beleid ten aanzien van de verhuur,
zie voorwaarden

De tarieven voor verhuur aan gemeenteleden vindt u hier.

  

 

Stoelen-opstelling tijdens een rouwdienst.

Pand Achterom 

Aan het Achterom 1 bevindt zich een huis waar de Diaconie eigenaar van is. De beheerder is Anne-Marie de Fouw.

Dit huis wordt gebruikt voor diaconale en pastorale bijeenkomsten, denk aan: vergaderingen; een  Bijbelkring; de gebedskring; de dominee houdt er gesprekken met gemeenteleden; er is een kookclub die voor alleenstaanden uit het dorp bij toerbeurt kookt; de ouderlingen smeden er plannen voor de speciale kerkdiensten én natuurlijk is, zoals vanouds, de cie. Kruispunt vrijdags present met de koffieochtend voor Senioren en dan wordt er meestal wel iets lekkers gebakken!

Bij mooi weer wordt er zondags na de dienst koffiegedronken in de tuin. 

Misschien wilt u als gemeentelid in Pand Achterom en/of de tuin een activiteit organiseren? Bijv. voor een werkgroep van de kerk of om uw verjaardag te vieren o.i.d. Neem dan s.v.p. contact op met Anne-Marie de Fouw via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-21230727 dan bekijken we samen wat er mogelijk is. foto: Pand Achterom (30 juni 2022)

 

 

 9 december 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe u bij ons komt per openbaar vervoer:

vanaf NS Hilversum CS: bus 108 ri. Huizen, halte Verbeeklaan, 100 m doorlopen;
vanaf NS Naarden/Bussum: regioliner 100 richting Hilversum, overstappen in Huizen (bij busstation) op bus 108 richting Blaricum, halte Verbeeklaan en even teruglopen.

Treintaxi: 035 - 656 15 41 (voor degenen met een OV-kaart).
Fietsverhuur op stations: 035 - 621 30 98 (Hilversum) en 035 - 694 55 30 (Naarden/Bussum)

 

 

{mosmap}

U kunt uw persoonlijke routebeschrijving maken naar de kerk via Google maps.

{mosmap}

U kunt ook op de "ouderwetse" manier via het tabje adres en Route-beschrijving onze kerk vinden.

- Contact met scriba & algemene vragen: gebruik het Contactformulier
- Contactpersonen overig: zie op deze site bij In en rond de kerk, en bij Gesprekskringen.
- Diakenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ambtelijk secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       
- Kerkenraad voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Kerkhofbeheer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.tel. 06 1530 6861
- Koster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-2223 1078 
(tweede koster: Patrick Boshuijzen)
- Kopy voor de website: de website-redactie 
Ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: tel, 035 - 2082769
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderling-Kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorzitter), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gebouwen beheerder) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (penningmeester/secretaris)
- Pastorale zorg: Jurjen Zeilstra
- Predikant: Jurjen Zeilstra
- Scriba van de Kerkenraad: Henk Oort
- Voorzitter van de Kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Vice-Voorzitter Kerkenraad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Veertigdagenactie: Cora Rebel
- Verhuur Achterom: tbv derden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Verhuur Achterom voor gemeenteleden bij de beheerder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Verhuur Kerkgebouw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (koster) telefoon 06-2223 1078 
- Vragen over de website: bij de
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

- Webmasters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën