Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Onze Predikant

Per 7 november 2021 is Ds. Jurjen Zeilstra uit Hilversum bevestigd als predikant van de Protestantse Gemeente Blaricum. In de Onderweg van 9 oktober 2021 is een interview met hem gehouden, klik op deze link voor het volledige interview.

Ds Jurjen Zeilstra is per telefoon te bereiken onder nummer 035-624 7449 en 06-2150 9446 en/of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jurjen heeft ook een eigen blog die heet: "Jurjen schrijft" klik erop en u vindt hele mooie preken. 

Ook zullen zijn preken in onze kerk op deze website te lezen zijn als pdf: klik hier. Natuurlijk kunt u altijd zijn dienst "virtueel" bijwonen middels livestreaming op www.kerkdienstgemist.nl

PASTORALE ZORG
Voor Ds. Arie de Boer - die tijdelijk voor het pastoraat verbonden was aan de Dorpskerk- wordt een afscheidsdienst gehouden op zondag 12 december. Voor de pastorale invulling vanaf 7 november zal Jurjen Zeilstra zorgdragen.

Voor een overzicht van alle predikanten vanaf 1595  kunt u deze link aanklikken.