Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Onze Predikant


Per 7 november 2021 is Ds. Jurjen Zeilstra uit Hilversum bevestigd als predikant van de Protestantse Gemeente Blaricum. In de Onderweg van 9 oktober 2021 is een interview met hem gehouden, klik op deze link voor het volledige interview.

Ds Jurjen Zeilstra is per telefoon te bereiken onder nummer 035-624 7449 en 06-2150 9446 en/of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jurjen heeft ook een eigen blog genaamd: "Jurjen schrijft" klik erop en u vindt er zijn mooie preken. 

Ook zijn preken in onze kerk kunt u op deze website te lezen zijn klik hier. Natuurlijk kunt u altijd zijn dienst "virtueel" bijwonen middels livestreaming op www.kerkdienstgemist.nl

Pastorale zorg

Mocht u behoefte hebben aan een pastoraal gesprek neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een overzicht van alle predikanten vanaf 1595  kunt u deze link aanklikken.

 De Verwondering


Annemiek Schrijver interviewt ds Jurjen Zeilstra in "De Verwondering". uitgezonden op zondag 2 april 2023 bij de NPO 2 om 8:30 uur Klik op: www.npo start.nl 

Jurjen Zeilstra is dominee en historicus met een passie voor mystiek. Zijn ouders werden in de jaren zestig lid van de evangelische beweging en lieten zich volwassen dopen. Jurjen vond het erg dogmatisch en werd in zijn pubertijd steeds kritischer. Inmiddels ziet hij God als een open bron, waaruit iedereen kan putten op zijn of haar eigen manier. Op Palmzondag wil Zeilstra ons meegeven dat Pasen meer diepgang krijgt als we stilstaan bij het lijden in de wereld: 'Het is dweilen met de kraan open, maar het heeft wél zin.