Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Hierbij enkele links naar collega-kerken-websites en/of goede doelen

  • Indien u een BEL activiteit wilt bezoeken kunt u ook kijken op www.belkerken.nl. Daarin staat tevens de openstelling van al de BEL-kerken vermeld.

  • de 40 dagen actie heeft een eigen site nl. www.40-dagenaktie.nl

  • info over de opzet van de PKN Kerken, waartoe wij behoren

  • klik hierop voor een site met verwijzing  naar adressen, websites ed. van kerkelijke gemeenten, geordend per provincie. 

  • Kijk naar de film over het optreden in en om de Dorpskerk juli 2018: https://youtu.be/EOrmxG8zB_s

     

Hieronder een stukje algemene informatie van onze gemeente:

Onze liturgische kleuren? klik hierop voor de pdf

Onze Vacature-advertentie voor de nieuwe predikant (sollicitatie mogelijkheden gesloten)

Onze Profielen van gemeente en predikant

Ons beleidsplan tot 2011?

Verslag commissie Achterom 2011

Onze visie over de jeugd anno 2009?

Onze plaatselijke regeling anno 2006; de toelichting daarbij

Ons gemeenteprofiel anno 2005

Ons predikantenprofiel anno 2005

De 400 jarige geschiedenis van onze gemeente

De 600 jarige geschiedenis van onze kerk

De geschiedenis van de Erfgooiersboom

 

 

 

Er is een kerkblad dat door de Protestantse Gemeenten Laren, Eemnes en Blaricum gezamenlijk gemaakt wordt. Dat kerkblad heet "Onderweg" en het verschijnt 11 keer per jaar.

Voor het ontvangen van Kerkblad moet u uw zelf aanmelden en dan krijgt u vanzelf bericht om het abonnementsgeld te betalen. Wie zich niet aanmeldt krijgt dus geen informatie van de PGB. Jaarlijks krijgt u een rekening van uw abonnement. Dat is inclusief bezorgkosten € 10,00 p/jr., Ook als u verder buiten Blaricum woont kun u een abonnement nemen, maar dan tegen meer-kosten. Hiervoor gaarne contact opnemen met ..... (vacature). 

De website redactie "ontleent" informatie uit de Onderweg en plaatst die artikelen op de agenda of als een van "artikel" onder een van de diverse "menu's" van deze website. Het gaat om de artikelen betreffende onze eigen dorpskerk in Blaricum.

Wegens de nieuwe Privacy regels past de webredactie "censuur " toe. Teksten uit de "Onderweg" die persoonlijke gegevens bevatten, worden daarom niet gepubliceerd op het openbare gedeelte van deze website.

Indien u het laatste Kerkblad Onderweg digitaal wilt ontvangen is dat op aanvraag mogelijk.   Ook oudere nummers van Onderweg zijn op aanvraag digitaal beschikbaar. Mail uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.U dient lid (maat) te zijn van onze Dorpskerk.  Dit ivm de nieuwe AVG- regeling.

 

 i