Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kerkblad "Onderweg"

Er is een kerkblad dat door de Protestantse Gemeenten Laren, Eemnes en Blaricum gezamenlijk gemaakt wordt. Dat kerkblad heet "Onderweg" en het verschijnt 11 keer per jaar.

Voor het ontvangen van Kerkblad moet u uw zelf aanmelden en dan krijgt u vanzelf bericht om het abonnementsgeld te betalen. Wie zich niet aanmeldt krijgt dus geen informatie van de PGB. Jaarlijks krijgt u een rekening van uw abonnement. Dat is inclusief bezorgkosten € 10,00 p/jr., Ook als u verder buiten Blaricum woont kun u een abonnement nemen, maar dan tegen meer-kosten. Hiervoor gaarne contact opnemen met ..... (vacature). 

De website redactie "ontleent" informatie uit de Onderweg en plaatst die artikelen op de agenda of als een van "artikel" onder een van de diverse "menu's" van deze website. Het gaat om de artikelen betreffende onze eigen dorpskerk in Blaricum.

Wegens de nieuwe Privacy regels past de webredactie "censuur " toe. Teksten uit de "Onderweg" die persoonlijke gegevens bevatten, worden daarom niet gepubliceerd op het openbare gedeelte van deze website.

Indien u het laatste Kerkblad Onderweg digitaal wilt ontvangen is dat op aanvraag mogelijk.   Ook oudere nummers van Onderweg zijn op aanvraag digitaal beschikbaar. Mail uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.U dient lid (maat) te zijn van onze Dorpskerk.  Dit ivm de nieuwe AVG- regeling.

 

 i