Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Ons Kerkcafé

Vanwege Corona heeft het Kerkcafé een tijdje stilgelegen maar in het voorjaar gaan we weer starten. 

Nieuwsgierig? Kijk op http://www.pgblaricum.nl/ .
Op  deze site zullen alle aankondigingen en verslagen komen te staan

NB.

Nadere inlichtingen over het Kerkcafé via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij Co Geel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gert van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035-6245648Er is in de afgelopen jaren een eigen email netwerk opgebouwd waardoor belangstellenden op de hoogte worden gehouden van de Kerkcafé activiteiten. Wie tot dit netwerk wil toetreden kan zich eveneens opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De bijeenkomsten zijn gratis, al wordt een bijdrage op de avond zelf wel bijzonder gewaardeerd. Ook spontane & digitale donaties zijn altijd welkom; ons bankrekening nummer is: NL20ABNA 0607 741090 tnv. G. van Dijk cj (onder vermelding van: Kerkcafé)