Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

uit de gemeente, 2-2022

Met degenen die voor lange of korte tijd in het ziekenhuis opgenomen waren (de heer Westerdijk, Gé van der Woude en Frits Baan) blijft het hopelijk goed gaan. Wellicht verandert je leven daardoor net iets meer dan dat dit bij ons allen het geval is, nu de wereld meer en meer open is gegaan.

Wat ga je veranderen na de afgelopen periode? Andere levensstijl, misschien verhuizen, andere baan, meer tijd nemen voor …? Vanwege de kerkbalans hebben de wijkcontactpersonen ook weer velen gesproken, wellicht nieuwe gezichten ontmoet. Bent u/ben jij ook zo benieuwd wat we allemaal weer met elkaar gaan ondernemen? Als we lezen: ‘En nu, wat verwachten wij?’ kunnen we dan zeggen: ‘Mijn hoop, die is op U!’? Want als je God betrekt in je leven, bij je activiteiten, worden het fijne en gezegende plannen. En dan komen er soms ook nieuwe gemeenteleden op ons pad. Die misschien wel gedoopt willen worden! Mensen die aan onze deur kloppen nu we weer helemaal gastvrij kunnen zijn.

De lente is in aantocht. We mogen rennen, springen, dansen, opstaan én doorgaan. Wat heerlijk, doet u ook mee?

Wijkcontactpersonen:
Iedereen die gemeentelid is, vriend van of zich verbonden voelt met de Dorpskerk, valt onder een wijkcontactpersoon. Die valt weer onder een van de vier ouderlingen die we hebben. Dit betekent dat we vier pastorale gebieden onderscheiden met elk evenveel pastorale eenheden. De indeling van de teams is als volgt:
Team 1: Wil Vooijs met de wijken Dorp Noord 1 t/m 5; Dorp Oost 1 en 2.
Team 2: Anne-Marie de Fouw met de wijken Dorp Zuid 1 t/m 5; Bijvanck Oost 2, 3 en 5; wijk Eemnes.
Team 3: Aliëtte van der Wal met de wijken: Huizen 1 t/m 4; wijk Laren en wijk Buit (=overige woonplaatsen).
Team 4: Jantien Oldenziel met de wijken Dorp West 1 en 2; Bijvanck West 1 t/m 5.
Alle ouderlingen hebben de wijken BO6 t/m BO8 (=Blaricummermeent) als aandachtsgebied. Elders op deze website vindt u bij ‘De Gemeente’ tab ‘Consistorie’ een overzicht van welke straten tot welke wijk behoren.

Namens het consistorie, met een hartelijke groet, Anne-Marie de Fouw