Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

uit de gemeente- 5 2021

Zo’n vreugde als de eerste christenen ervaarden, toen ze de heilige Geest hadden ontvangen met Pinksteren en zij met steeds meer gelovigen bijeen konden zijn, zo’n ‘heerlijk’ gevoel hadden we ook toen we weer met elkaar naar de kerk gingen! Dat je niet alleen tegen de camera ‘praat’, maar echt anderen in de banken ziet zitten! We kunnen dankbaar zijn, dat er steeds meer mag. Laten we wel bedenken dat nog niet iedereen gevaccineerd is!  Laten we elkaar vertellen welke nieuwe ideeën we hebben opgedaan het laatste jaar. En hebben we hierbij inspiratie van God ervaren, en zo ja, hoe dan?  Geef het door!

Wat werkgroepen zijn gestart, eerst vooral t.b.v. de kerkdienst: welkomcie., collectanten, koffieschenkgroep en een groepje, die bij zonnig weer tafels buitenzetten op ’t Achterom om na de dienst met elkaar door te kunnen praten. Komt u ook eens langs? Vanaf half juni gaat elke zonnige vrijdagmorgen cie.Kruispunt ook weer starten met Koffiepunt van 10-12u. Weet u welkom! Soms zullen we ook een thema bespreken en zal ds. Arie de Boer in ons midden zijn! Er is een bijeenkomst gepland voor de wijkcontactpersonen; we hebben nog wat andere plannen, maar niet alles kan tegelijk. Voorlopig hebben we elkaar veel te vertellen; laten we daar de tijd voor nemen. Boeken bespreken, muziek beluisteren, wandelen bij de Tafelberg, het komt er echt ook allemaal aan. Houd u de orde van de dienst in de gaten! Laten we nu eerst vooral meeleven met elkaar.

Namens het consistorie wens ik u de Vrede van God,
Anne-Marie de Fouw