Gemeenteavond 28 november 2019

De kerkenraad nodigt de leden van de Protestantse Gemeente Blaricum uit tot het bijwonen van een Gemeenteavond op 28 november.
Op deze avond zal informatie worden gegeven over de huidige stand van zaken in de gemeente en de te ondernemen stappen voor de toekomst.
Ook zal er ruime gelegenheid zijn om met elkaar hierover in gesprek te gaan. Tevens zal interim-predikant ds. C. Hendriks zich voorstellen.

Ds. Hendriks is, op voorspraak van de PKN, bij ons tijdelijk werkzaam tot het moment dat er een nieuwe predikant is gevonden. Hij zal zijn activiteiten op die avond toelichten.

Aanvang 20.00 uur. U bent hartelijk welkom.

Namens de kerkenraad,
Annette Horsman, wnd. voorzitter