Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

        De Agenda hieronder is niet "perfect". Er is ook een gezamenlijke website van de Kerken in de BEL-kerken: Blaricum, Eemnes en Laren)

 

 

Vrijdag 21 juni 19.30 uur tot 22.00 uur feestelijke medewerkers-bedankavond in het Achterom. Aanmelden graag vóór 17 juni a.s. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel.035-5254818 (Aly van Vembde)

Zaterdag 22 juni en zondag 23 juni Sint Jansfeest en processie (zondag) in Laren*

Donderdag 27 juni Uitstapje in de buurt: bezoek aan de theetuin Schapendrift. Gaat u mee? Hiervoor s.v.p. opgeven bij Sabine 035-6937258.

Donderdag 27 juni t/m zondag 7 juli  Blaricums Music Festival met optredens in de Dorpskerk, zie eigen website met het programma en de van de data optredens en hoe de tickets verkregen worden

 

  *voor meer informatie www.belkerken.nl 

 

(21 juni feestelijke medewerkers-bedankavond in Pand Achterom voor onze Senioren)

 

Aanvang iedere zondag om 10.00 uur   (tenzij anders aangegeven)
in de Dorpskerk, Torenlaan 16 (hoek Bussummerweg) Blaricum.
Voor een routebeschrijving klik hier
 

Welkom in Dorpskerk

  9 juni Ds Marnix van der Sijs


16 juni Ds Alleke Wieringa


23 juni Prof. Bas de Gaay Fortman

Meer informatie:

Er is een Autodienst voor als u niet op eigen gelegenheid naar de zondagse dienst kunt komen. U kunt in de week voorafgaand aan de kerkdienst, tot zaterdag 11.00 uur zich aanmelden bij: Anne-marie de Fouw tel. 5336405

Voor de Jeugd zijn er ook Jongerendiensten en andere activiteiten; zie Algemene informatie Jongeren.
Zie ook de Dorpskerkjeugdpagina en de pagina Jeugdkerk 12 + op deze site.
Opvang voor de kleinste kinderen is in de Ark van Noah, maar alleen op speciale zondagen is er oppasdienst. Op de andere zondagen kan een van de ouders bij het kind blijven en de dienst via de luidspreker meeluisteren, zie de allerjongsten.

U kunt de dienst op het moment zelf via internet beluisteren en achteraf nog tot één week daarna. Klik op: Kerkomroep.nl. De nieuwste orde van dienst kunt u hier vinden.