Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

        De Agenda hieronder is niet "perfect". Er is ook een gezamenlijke website van de Kerken in de BEL-kerken: Blaricum, Eemnes en Laren)

Zondag 21 april Paasviering met een feestelijke en muzikale dienst door ds. Marnix van der Sijs mmv. de Dorpskerk Cantorij; kinderen kunnen na afloop eieren zoeken in de kerk

Woensdag 24 april geen (senioren) kerkdienst in de Torenhof wegens verbouwing

Woensdag 24 april va.17.45 uur Gemeentemaaltijd in het Achterom. Opgeven bij ds. Marnix van der Sijs. Bereikbaar per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 035 6312114. Kosten 5 Euro. Van harte welkom!

Woensdag 24 april vanaf 19.45 uur inlopen voor het Kerkcafé; dan interviewt Jacobine Geel dhr. Paul Schnabel*

Zondag 28 april 19.00 uur Choral Evensong: een sfeervolle Vesperviering naar Engels voorbeeld.Koorzang o.l.v. Paul Snoek, Wybe Kooijmans orgel. Sint Jansbasiliek, Brink 31, Laren*

Vrijdag 10 mei 10.00 uur koffieochtend in Pand Achterom, georganiseerd door Commissie kruispunt

Donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) 7.00 uur Dauwtrappen: beginnen op het Oranjeweitje vóór de Dorpskerk. Opgeven tot 28 mei a.s. bij Anne-Marie de Fouw tel. 06-21230727 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  *voor meer informatie www.belkerken.nl 

 
(Kerkcafé met Paul Schnabel op 24 april)

(Choral Evensong op 28 april in Laren)