Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 
Wat hebben we een feestelijke Palmpasen zondag gehad! De stok, versierd met lekkers is allemaal symboliek. Het houten kruis (lijden en sterven van Jezus), de broodhaan (verloochening door Petrus), de 30 rozijnen (30 zilverstukken), 12 chipsringen ( stammen van Israel), 12 snoepsleutels (apostelen), een mandarijn (spons met zure wijn), chocolade ei  (nieuw leven), groen takje (intocht in Jeruzalem) en de prachtige kleuren die allemaal ook een betekenis hebben. Alle kinderen hebben werkelijk prachtige stokken gemaakt! Daarna liepen we in een feestelijke optocht door de kerk. 

Met Pasen was er ook een Kinderdienst met het verhaal over de opstanding van Jezus en een feestelijk gedekte tafel met paaseitjes. 

Op 21 mei, 28 mei (Pinksteren) en 18 juni zijn er weer opnieuw kinderdiensten. Op 28 mei worden 3 kinderen van de kinderdienst gedoopt. Een hele bijzondere gebeurtenis. Alle kinderen, ook van gasten, zijn van harte welkom.
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vriendelijke groeten,

Beatrijs Bulder Tel.: 06-24273358

ps. Wij zijn ondertussen al een goede kern maar jullie mogen altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen. Graag zelfs. 

2 april Palmpaasstokken met de kinderen maken.

 Onze predikant Jurjen Zeilstra vertelt..

 

Meer informatie in de app. Ben je nog niet toegevoegd in de appgroep en wil je dat wel, neem dan even contact op met Jantien.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met vriendelijke groeten, 

Beatrijs Bulder Tel.: 06-24273358