Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

De feestdagen zijn weer over maar de herinneringen blijven. Wat was het gezellig op eerste kerstdag met elkaar in de kinderdienst! We hebben prachtige engeltjes geknutseld. Hebben die bij jullie in de Kerstboom gehangen? Alle kinderen hebben iets lekkers en een boekje gekregen. Fijn dat jullie er waren.
                                        
Inmiddels is het 2023 en wij wensen jullie en alle families een gezegend, vrolijk en mooi nieuwjaar toe.

De eerste kinderdienst in dit jaar is ook al achter de rug. Dit keer hebben we over het vieren van het avondmaal gesproken. 

De volgende kinderdiensten zijn op 19 februari, 19 maart en 2 april (Palmpasen). Komen jullie dan ook weer?

Wij zijn ondertussen al een goede kern maar jullie mogen altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen. Graag zelfs. 

Meer informatie volgt via de ouders van de kinderen in de kinderdienstapp. Wil jij ook deze informatie krijgen meld je dan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Met vriendelijke groeten, 

Beatrijs Bulder Tel.: 06-24273358

Op 27 november, het eerste advent, hebben de kinderen een kaars versierd. De jongsten met een tekening, glitters en stickers; de oudsten met dunne paraffine plakken die geknipt of uitgestoken op de kaars geplakt konden worden. Wat was iedereen geconcentreerd en enthousiast bezig! 

Dit is een kleine impressie van de prachtige  kaarsen die de kinderen hebben gemaakt. De foto is van Bonne van Hattem.

En op 25 december vierden wij kerst in de kerk. Luisterden naar een mooi kerstverhaal van dominee Zeilstra en daarna versierden wij engeltjes in onze eigen ruimte.

In het nieuwe jaar staan de volgende data gepland:

15 januari, 19 februari, 12 maart en 2 april (Palmpasen).

Meer informatie in de app. Ben je nog niet toegevoegd in de appgroep en wil je dat wel, neem dan even contact op met Jantien.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met vriendelijke groeten, 

Beatrijs Bulder Tel.: 06-24273358