reserve kerkenraadsmailadressen

Voorzitter kerkenraad: Annette Horsman (diaken)

Kerkrentmeesters:

Voorzitter:  vacature
Penningmeester:  vacature

Diakenen:

Ouderlingen

Wijkouderling (voor gemeenteleden in Oude Dorp, Laren en Eemnes) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkouderling (voor gemeenteleden Bijvanck, Blaricummermeent en Huizen): Aly van Vembde

Ouderlingen met beperkte taakDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.