Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Kinderen in de kerkdienst

Op 27 november, het eerste advent, hebben de kinderen een kaars versierd. De jongsten met een tekening, glitters en stickers; de oudsten met dunne paraffine plakken die geknipt of uitgestoken op de kaars geplakt konden worden. Wat was iedereen geconcentreerd en enthousiast bezig! 

Dit is een kleine impressie van de prachtige  kaarsen die de kinderen hebben gemaakt. De foto is van Bonne van Hattem.

En op 25 december vierden wij kerst in de kerk. Luisterden naar een mooi kerstverhaal van dominee Zeilstra en daarna versierden wij engeltjes in onze eigen ruimte.

In het nieuwe jaar staan de volgende data gepland:

15 januari, 19 februari, 12 maart en 2 april (Palmpasen).

Meer informatie in de app. Ben je nog niet toegevoegd in de appgroep en wil je dat wel, neem dan even contact op met Jantien.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met vriendelijke groeten, 

Beatrijs Bulder Tel.: 06-24273358