Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

van de Kerkenraad uit Onderweg nr. 5-2021

De kerkenraad heeft zich gebogen over de heropening van de Dorpskerk. Inmiddels is besloten per 2 mei onder voorwaarden weer open te gaan op zondag. We zijn blij elkaar weer te zien en te treffen bij de eredienst. 

De kerkenraad is nog steeds op zoek naar mensen die graag iets voor onze mooie kerk willen doen. Het hoeft niet noodzakelijkerwijs als lid van de kerkenraad, er zijn ook nog binnen diverse commissies werkzaamheden te verrichten. Mocht u, terwijl u dit leest, denken ’Ja dat is wel wat voor mij’, meldt u dan aan bij de scriba.

We zijn verheugd dat ds. Arie de Boer bereid is gevonden zijn pastorale werk voort te zetten tot het moment dat er een nieuwe predikant is. Nu de maatregelen iets versoepelen en velen al zijn gevaccineerd is het voor hem ook weer mogelijk bij mensen op bezoek te gaan.
Ik mocht voor de Hei & Wei wat vertellen over de positieve ontwikkelingen van onze kerk. In het eerstvolgende nummer, ziet u een artikel over onze mooie kerk. 

Met de scriba samen ging ik op bezoek bij wethouder Knoop, op zijn uitnodiging. Het College van Burgemeester en Wethouders wil graag te zijner tijd met een aantal instanties praten over hoe verder na de coronacrisis. Een mooi initiatief en fijn dat wij als Dorpskerk hierbij worden uitgenodigd. Zodra een en ander van start gaat, bericht ik u nader.

De landelijke coronacijfers dalen. Wat hebben we hiernaar gesnakt! Laten we toch voorzichtig zijn en de voorschriften in acht blijven nemen. Daardoor kunnen we wellicht nog meer gaan versoepelen.

Hartelijke groet
Annette Horsman, voorzitter