Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Startzondag 2019

We beginnen na de zomervakantie altijd met een feestelijke dienst voor en met de hele gemeente. Misschien herinner je je nog het Startzondag-ontbijt van vorig jaar? We zaten toen lekker met z’n allen in de tuin van het Achterom te eten en moesten ook een paar opdrachten maken, die daarna in de kerkdienst weer aan bod kwamen.

Dit jaar gaan we niet ontbijten, maar lunchen. Dus deze keer hoef je niet extra vroeg op te staan, pff! We willen graag jullie hulp inroepen voor het bakken en beleggen van broodjes, en daarna ook bij het klaarzetten en uitdelen van al dat lekkers. De meesten van jullie hebben daar al ervaring mee, van de High Tea’s die we in de afgelopen jaren hebben gedaan. Dat komt dus mooi uit! Via e-mail heb je – als het goed is- meer informatie hierover gekregen. Mocht dat niet zo zijn, of heb je vergeten je aan te melden: doe het alsnog gauw of kom gewoon zondag 8 september om 10 uur naar de kerk. Graag tot dan!