Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Jeugd & Kerk en Kinderdienst

Wij hebben maandelijks een kinderdienst.  De kinderen zijn er dan aan het begin van de dienst tien minuten bij en mogen, nadat de predikant even met hen heeft gesproken, de kerkzaal verlaten voor hun eigen bijeenkomst onder leiding van Beatrijs Bulder, Jantien Oldenziel en anderen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ook door het opzetten van een speciale kinderdienst app hopen we de communicatie te bevorderen. Als je immers weet dat er ook andere gezinnen zullen komen, wordt het alleen maar gezelliger. Aan het eind van de dienst komen ze weer terug. Komende kinderdiensten zijn op:
  

21 mei, 28 mei (Pinksteren) & 18 juni

(23 april vervalt de Kinderdienst in verband met de Mei-vakantie)

 

In onze kinder-crèche "de Ark van Noach" worden op speciale hoogtijdagen de allerjongsten van de kerk opgevangen tijdens de dienst. Er is een box en speelgoed voor kinderen tot 4 jaar oud.

Voor informatie op welke data er oppasdienst is, kunt u contact opnemen met de ouderlingen van de kerk via hun gezamenlijke mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Subcategorieën