Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Gespreks- en Bijbelkring

GESPREKSKRINGEN

In de Dorpskerk is een gespreks- en een Bijbelkring. De Bijbelkring wordt waarschijnlijk gesplitst in twee groepen, vanwege toegenomen belangstelling door gemeenteleden. Daarnaast wordt er gesproken over een gesprekskring voor dertigers.

Alle kringen worden geleid door ds. Jurjen Zeilstra. Met elkaar bespreken we diverse onderwerpen aan de hand van de Bijbel. Zo raken we onderling ook meer betrokken op elkaar als gemeente van de Dorpskerk.

De kringen vinden doordeweeks, overdag of ’s avonds, plaats bij de deelnemers thuis en duren zo’n twee uur.

De gesprekskring kwam op 16 februari 2022 weer voor het eerst samen. Voor meer informatie over deze kring, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gespreksgroep Blaricum 30+
Het plan is om een kennismakingsavond te organiseren waar we samen de wensen en mogelijkheden voor een nieuwe gespreksgroep 30+ verkennen. Wie heeft daar belangstelling voor? Laat het spoedig weten aan Janny Schreiber of aan Jurjen Zeilstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan komen zij met een voorstel.