Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Verhuur

Regelmatig wordt de Dorpskerk aan de Torenlaan
16 (hoek Bussummerweg) gehuurd voor een bij het kerkgebouw passend gebruik. De kerk beschikt over 240 zitplaatsen. Het Oranjeweitje is vrijwel altijd als (gratis) parkeerweide te gebruiken.

Voor verhuur kunt u contact opnemen met
Rob Hoogendoorn  via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-2223 1078

Er is een specifiek beleid ten aanzien van de verhuur, zie voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens een rouwdienst is dit de stoelen opstelling:

 

Achterom.
Het pand Achterom 1 (zie foto hieronder) is een klein huis dat grenst aan de achterkant van de pastorie. Dit pand is schitterend opgeknapt en voorzien van een moderne keuken, wifi en alle mogelijke gemakken zoals een kleine vergader-huiskamer.
Achter het pand is een grote diepe tuin waar u kunt zitten en gebruik van het aanwezige tuinmeubilair kunt maken.
Voor informatie en voor verhuur van het Achterom neemt u contact op met de heer Frits Baan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 035-531 0911