Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Verhuur


De Dorpskerk aan de Torenlaan 16 (hoek Bussummerweg) is te huur voor een bij het kerkgebouw passend gebruik.
De kerk beschikt over 234 zitplaatsen.

Het Oranjeweitje is vrijwel altijd als (gratis) parkeerweide te gebruiken.

Voor verhuur kunt u contact opnemen met 
Rob Hoogendoorn  via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch
06-2223 1078

Er is een specifiek beleid ten aanzien van de verhuur,
zie voorwaarden

De tarieven voor verhuur aan gemeenteleden vindt u hier.

  

 

Stoelen-opstelling tijdens een rouwdienst.

Pand Achterom 

Aan het Achterom 1 bevindt zich een huis waar de Diaconie eigenaar van is. De beheerder is Anne-Marie de Fouw.

Dit huis wordt gebruikt voor diaconale en pastorale bijeenkomsten, denk aan: vergaderingen; een  Bijbelkring; de gebedskring; de dominee houdt er gesprekken met gemeenteleden; er is een kookclub die voor alleenstaanden uit het dorp bij toerbeurt kookt; de ouderlingen smeden er plannen voor de speciale kerkdiensten én natuurlijk is, zoals vanouds, de cie. Kruispunt vrijdags present met de koffieochtend voor Senioren en dan wordt er meestal wel iets lekkers gebakken!

Bij mooi weer wordt er zondags na de dienst koffiegedronken in de tuin. 

Misschien wilt u als gemeentelid in Pand Achterom en/of de tuin een activiteit organiseren? Bijv. voor een werkgroep van de kerk of om uw verjaardag te vieren o.i.d. Neem dan s.v.p. contact op met Anne-Marie de Fouw via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-21230727 dan bekijken we samen wat er mogelijk is. foto: Pand Achterom (30 juni 2022)

 

 

 9 december 2022