Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Verhuur

Regelmatig wordt de Protestantse Kerk aan de Torenlaan 16 ( hoek Bussummerweg) gehuurd voor een bij het kerkgebouw passend gebruik. De kerk beschikt over 240 zitplaatsen. Het Oranjeweitje is vrijwel altijd als (gratis) parkeerweide te gebruiken.

Voor verhuur van de kerk kunt u contact opnemen met Harry van Schaik, telefonisch 06 1530 6861 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er is een specifiek beleid ten aanzien van de verhuur, zie voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het pand Achterom 1 (zie foto hieronder) is een klein huis dat grenst aan de achterkant van de pastorie. Dit pand is schitterend opgeknapt en voorzien van een moderne keuken, wifi en alle mogelijke gemakken zoals een klein vergaderzaaltje/ huiskamer beneden en een boven verdieping met mogelijkheden tot vergaderen. Achter het pand is een grote diepe tuin waar u ook kunt zitten en gebruik van het aanwezige tuinmeubilair kunt maken.
Voor informatie en voor verhuur van het Achterom neemt u contact op met de heer Frits Baan. Per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 035-531 0911