Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Alle rekeningnummers bij elkaar:

- NL08 INGB 0003 0434 45 Kerkhof

- NL71 INGB 0000 1446 30 Kerkrentmeesters

- NL45 RABO 0308 4012 39 Kerkrentmeesters

- NL38 RABO 0139 8079 93 Diaconie

Voor uw Giften graag altijd erbij de vermelding van het onderwerp

Aantrekkelijke voorwaarden voor giften zijn te lezen op de site van de Belastingdienst. U kunt ook hierop klikken.
Zie voor verder info over Fiscale mogelijkheden bij het tabje ANBI

Verdere bedragen: inlichtingen

- Als lid heeft u automatisch een abonnement op het Kerkblad dat bij u thuis wordt bezorgd door een van onze leden. Dit bedrag is nog steeds het oude bedrag van € 10,00. Echter voor postabonnees is het bedrag bepaald op € 15,00.

- Het bedrag voor de Solidariteitskas bedraagt  € 10,-- per belijdend- en dooplid.

 

Regelmatig wordt de Dorpskerk aan de Torenlaan
16 (hoek Bussummerweg) gehuurd voor een bij het kerkgebouw passend gebruik. De kerk beschikt over 240 zitplaatsen. Het Oranjeweitje is vrijwel altijd als (gratis) parkeerweide te gebruiken.

Voor verhuur kunt u contact opnemen met
Rob Hoogendoorn  via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-2223 1078

Er is een specifiek beleid ten aanzien van de verhuur, zie voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens een rouwdienst is dit de stoelen opstelling:

Achterom.

Het pand Achterom 1 (zie foto hieronder) valt vanaf 1 januari 2020 weer onder beheer van de Diaconie.

De agenda is inmiddels al aardig gevuld met tal van activiteiten: er is een gebedskring, een bijbelkring; de dominees houden er overdag vaak gesprekken; er vinden vergaderingen plaats; er is een kookclub die voor alleenstaanden uit het dorp bij toerbeurt kookt; de ouderlingen smeden er plannen voor de speciale kerkdiensten én natuurlijk is, zoals vanouds, de cie. Kruispunt op de vrijdag ook present met de koffieochtend voor senioren, en dan wordt er meestal wel iets lekkers gebakken….
Misschien wilt u als gemeentelid daar een activiteit organiseren? Neem dan even contact op met de beheerder:

Anne-Marie de Fouw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-21230727.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe u bij ons komt per openbaar vervoer:

vanaf NS Hilversum CS: bus 108 ri. Huizen, halte Verbeeklaan, 100 m doorlopen;
vanaf NS Naarden/Bussum: regioliner 100 richting Hilversum, overstappen in Huizen (bij busstation) op bus 108 richting Blaricum, halte Verbeeklaan en even teruglopen.

Treintaxi: 035 - 656 15 41 (voor degenen met een OV-kaart).
Fietsverhuur op stations: 035 - 621 30 98 (Hilversum) en 035 - 694 55 30 (Naarden/Bussum)

 

 

{mosmap}

U kunt uw persoonlijke routebeschrijving maken naar de kerk via Google maps.

{mosmap}

U kunt ook op de "ouderwetse" manier via het tabje adres en Route-beschrijving onze kerk vinden.

- Contact met scriba & algemene vragen: gebruik het Contactformulier
- Contactpersonen overig: zie op deze site bij In en rond de kerk, en bij Gesprekskringen.
- Diakenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       
- Jeugdzaken via ouderling: Mieke Bleys: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50449091.
- Kerkenraad voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Kerkhofbeheer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 1530 6861
- Koster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-2223 1078
- Kopy voor de website: de website-redactie 
Ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: tel, 035 - 2082769
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderling-kerkrentmeesters:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Predikant/ interim: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Pastorale zorg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Penningmeester Diakenen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Scriba van de Kerkenraad: Henk Oort
- Secretaris van de Diaconie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Secretaris van de Kerkrentmeesters: Klaas Kos
- Verhuur Achterom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Verhuur Kerkgebouw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (koster) of telefoon 06-2223 1078 
- Vragen over de website: bij de
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

- Webmasters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën