Nieuwe Ouderling per 8 december 2019

Tot onze vreugde en dankbaarheid melden we, dat we mw. Wil Vooijs uit Blaricum bereid hebben gevonden om als ouderling toe te treden tot consistorie en Kerkenraad.

Wil en haar man Ruud zijn recent vanuit Bussum naar Blaricum-dorp verhuisd en zijn sindsdien regelmatige en betrokken Dorpskerkgangers. Wil zal zich tijdens de gemeenteavond van 28 november aan u voorstellen. Ds. Rob Fechner zal Wil tijdens de dienst van zondag 8 december a.s. tot ouderling bevestigen, als er geen bezwaren worden ingebracht. Wij hopen dat vele gemeenteleden aanwezig zullen zijn en Wil zullen steunen in haar taak.