Collectes van de Kerkrentmeesters september-oktober 2021

Collecterooster

05-09 Kosten pastoraat
Pastoraat vinden we belangrijk en daarom zijn de kosten voor pastoraat de grootste post in de begroting van de kerk. Graag verwelkomen we uw steun daarvoor in de collecte.

12-09 Onderhoud installaties
Deze zondag vragen de rentmeesters uw bijdragen voor het periodiek onderhoud aan de installaties en het actueel houden van de veiligheidsvoorzieningen in onze gebouwen.

19-09 Kosten erediensten
Vandaag vragen we uw bijdrage voor de instandhouding van de eredienst. Daarmee bedoelen we onder andere de kosten die gepaard gaan met het organiseren van de kerkdiensten, zoals het printen van de orde van dienst en de vergoedingen voor de betaalde krachten die onze samenkomsten kwaliteit geven.

26-09 Onderhoud gebouwen
De kerkrentmeesters besteden een deel van hun begroting aan het onderhoud van de gebouwen. Ook moeten we ons voorbereiden op de kosten van restauraties in de toekomst. Graag vragen we uw hulp, zodat we de Dorpskerk kunnen doorgeven aan nieuwe generaties.

03-10 Kosten verwarming en verlichting
Nu de herfst zich weer heeft aangediend gaan de kosten vanverwarming zich weer doen gelden.We vragen uw bijdrage in de kosten van de nutsbedrijven, zodat we kunnen opzicht.

De collectes voor onze kerkgemeente worden van harte bij u aanbevolen. U kunt uw bijdrage ook overmaken op onze bankrekening:

NL45 RABO 0308 4012 39 t.n.v.
Protestantse Gemeente te Blaricum.
Het college van kerkrentmeesters