Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Collectes van de Diaconie - 8 2022

09-10 Voedselbank
Voedselbanken ondersteunen klanten met voedselpakketten èn door hen te helpen hulp te zoeken, zodat ze weer op eigen benen kunnen staan. Zo bestrijden we samen armoede, verdwijnen voedseloverschotten en wordt het milieu minder belast.

16-10 Kerk in Actie - Indonesië
Op het Indonesische eiland Java wonen veel boerengezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen. Met steun van Kerk in Actie helpt de Javaanse kerk hen om duurzaam te ondernemen en coöperaties op te zetten. Door de coöperaties raken boeren minder afhankelijk van tussenhandelaren en krijgen ze een hogere prijs voor hun producten.

23-10 C’est la Vie-huis
Als je hoort dat je ongeneeslijk ziek bent, krijg je samen met je naasten een enorme klap te verwerken. Verslagenheid, onzekerheid, boosheid, angst. Je perspectief voor de toekomst wordt je ontnomen. Met het C‘est la Vie-Huis sta je er niet alleen voor. Daar wordt ook ondersteuning geboden in de laatste fase van het leven.

30-10 Stap Verder
Stap Verder is een samenwerkingsproject van de Sociëteit voor Afrikaanse Missiën (SMA) en de Stichting Pastoraal Diaconaal Centrum Bijlmermeer (SPDCB). De stichting verleent praktische hulp en geeft taallessen. Ouders worden ondersteund bij de opvoeding en scholing van kinderen.

06-11 Inloophuis Wording
Inloophuis Wording in Hilversum is er voor iedereen die dakloos of thuisloos is geworden of problemen moet verwerken. Je kunt er ook terecht als je maar weinig contact hebt met medemensen, je eenzaam voelt of gewoon eens wat stoom wilt afblazen.

College van Diakenen van de PGB