Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Collectes van de Diaconie najaar 2021

Collecterooster 

14-11 Hospice Huizen

Hospice Huizen is een gastvrij huis waar iedereen die aar verwachting nog slechts korte tijd te leven heeft,kan worden verzorgd. De gasten worden verzorgd door familie en vrienden, vrijwilligers en professionele zorgverleners – bijna zoals thuis.

21-11 De Cocon

In De Cocon in Hilversum wordt iedereen opgevangend ie dakloos is. Daarnaast is er het dienstencentrum, waar bezoekers iedere ochtend kunnen binnenlopen voor een drankje, een spelletje, om gebruik te maken van   voor een gezellig praatje. Ook voor het medisch spreekuur kan men in het dienstencentrum terecht.

28-11 Inloophuis Wording

Inloophuis Wording in Hilversum is er voor iedereen die –om welke reden dan ook – dakloos of huisloos is geworden of problemen moet verwerken. Je kunt er ook terecht als je maar weinig contact hebt met medemensen, je eenzaam voelt of gewoon eens wat stoom wilt afblazen.

05-12 Kerk in Actie –Rwanda

Op deze zondag collecteren we voor het werk van Kerk in Actie in Rwanda, voor de kinderen met hiv. Wat begon als een opvangcentrum voor weeskinderen na de genocide van 1994 in Rwanda, groeide uit tot een stevige organisatie voor kinderen en verzorgers die te maken hebben met hiv, en kinderen die geen veilig thuis hebben.

12-12 Stichting De Vrolijkheid

Stichting de Vrolijkheid zet zich in voor kinderen en jongeren in Nederlandse asielzoekerscentra. In het KunstLab kunnen ze hun talenten ontdekken, in samenwerking met professionele kunstenaars. Er worden workshops georganiseerd voor muziek, dans, theater, beeldende kunst, spoken word, film of fotografie.

Het College van Diakenen van de PGB