Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Cie. Kruispunt, oktober 2020

Geen Koffiedrinken op ’t Achterom.

Voorlopig vinden op vrijdagmorgen geen koffieochtenden plaats op het terras van ’t Achterom ivm de afgekondigde nieuwe Corona-maatregelen, maar we appen (lees ook het artikel over het herfst-programma). 

Voor iedereen!

Nu de natuur op zijn mooist gaat worden met alle kleurschakeringen gaan we ons samenzijn over een andere boeg gooien. ’s Middags is het ook wat aangenamer buiten, dus vanaf maandag 19 oktober gaan we ‘op afstand’ Anderhalve meter herfstwandelingen in anderhalf uur maken!

Olv Anneke van ’t Hull gaan we in groepjes van 4 personen op afstand van 1,5 mtr,  met een onderlinge afstand van 50 meter tussen de groepjes, op pad. Zo kunnen we de paddenstoelen ook beter bekijken!

Vertrek is om 13.30 uur bij de Parkeerplaats van de Tafelberg. Zorgt u voor goede wandelschoenen en ja honden mogen ook mee, mits aangelijnd.

Aanmelden bij Anne-Marie, telnr. 06-21230727 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.