Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

 

 

 

 

Na één jaar als predikant in Blaricum vond ik het tijd voor een kleine balans. Bewust heb ik een tijdje zitten mijmeren over het afgelopen jaar. Ik heb het reuze naar mijn zin, ga met plezier voor in de diensten, fiets het hele Gooi door en word overal vriendelijk ontvangen. In de gespreksgroepen zijn veel boeiende momenten. Toch weet ik dat ik nog lang niet iedereen ken en ik probeer draagvlak te exploreren voor eventuele nieuwe activiteiten, misschien wel met jongeren.
Mocht u iemand zijn die ik nog niet persoonlijk heb gesproken, of vindt u het gewoon prettig wanneer ik een keer langskom, wilt u iets vragen of
zeggen, stuur mij een mail of bel me op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 035 624 7449.

Ik maak graag een afspraak.
Jurjen Zeilstra