Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

van de predikant - december 2022

Met een groep tieners wordt in december een nieuwe groep gestart die eens in de maand bijeen komt op mijn studeerkamer. Dat is op maandagavond, 19.30-20.30 uur. We hopen op boeiende gesprekken en van tijd tot tijd een excursie of een andere interessante activiteit. Mochten er nog tieners zijn die zich willen aansluiten, jullie zijn van harte welkom! 

Het is voor het eerst sinds lang dat er weer vrijmoedig mag worden uitgenodigd om kerstvieringen bij te wonen. Immers, de afgelopen jaren mocht bij elkaar komen in groepen en zingen slechts mondjesmaat. Een paar keer stond ik alleen te zingen en dat valt altijd tegen. Geniet ervan elkaar in vrijheid te ontmoeten.

Ik ben me ervan bewust dat er juist rond deze dagen ook momenten zijn van eenzaamheid. Weet u zich echter ook dan verbonden in die lichtkring waarvan het Koninkrijk van God de bijbelse belofte concreet gestalte wil geven.

Ik wil iedereen gezegende feestdagen wensen en een nieuw jaar 2023 waarin het goede dat God geeft herkenbaar is in een glans op uw leven. 

Jurjen Zeilstra