Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

nieuwe ideeën: voorjaar 2022

Kindernevendienst?
Bij mijn kennismakingen en verkenningen de afgelopen maanden, heb ik, Jurjen Zeilstra, verschillende keren te horen gekregen hoe jammer het is dat er geen kindernevendiensten meer zijn in de Dorpskerk. Misschien zijn er wel wat jonge ouders die dit samen met mij toch weer op de rails willen zetten. Ik hoor het graag als iemand belangstelling heeft.

Jurjen Zeilstra is per telefoon te bereiken onder nummer 035-624 7449 en 06-2150 9446 en/of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe gespreksgroepen
Het is de bedoeling binnenkort nog een of twee nieuwe gespreksgroepen op te richten. Zou wie belangstelling heeft mij vóór 17 april een e-mail willen sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?
Dan gaan we kijken wat er mogelijk is.

Gespreksgroep Blaricum 30+
Het plan is om een kennismakingsavond te organiseren waar we samen de wensen en mogelijkheden voor een nieuwe gespreksgroep 30+ verkennen. Wie heeft daar belangstelling voor? Laat het spoedig weten aan Janny Schreiber of aan mij, Jurjen Zeilstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan komen wij met een voorstel.

Oecumenelezing Blaricum
Titus Brandsma (1881-1942) was een man van geloof die onrecht niet verdragen kon. Op 15 mei wordt hij in Rome vereerd met een heiligverklaring. In de Dorpskerk houd ik op 13 mei, 20.00 uur, een lezing over zijn leven: Titus Brandsma: Mystiek en verzet.

De toegang is vrij.
Jurjen Zeilstra