Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Achterom-maaltijden

Nu de coronamaatregelen vrijwel zijn opgeheven is het Achterommaal, destijds een initiatief van ds. Marnix van der Sijs en ouderling Mieke Bleijs, weer van start gegaan. Eens per maand op drie avonden komt een vaste groep alleenstaande dorpsgenoten, die wel of niet verbonden zijn met de kerk, bij elkaar in het pand Achterom om van een heerlijke maaltijd te genieten. Zij worden zo nodig thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Een gastvrouw zorgt voor een gedekte tafel en onderhoudt de gasten met het aansnijden van verschillende onderwerpen.
De enthousiaste koks verzorgen heerlijke driegangenmaaltijden. Alles wordt gedaan door vrijwilligers, die wel of niet aan de kerk verbonden zijn. Momenteel dragen Henriëtte van Meeuwen en Wil Vooijs zorg voor de organisatie. Er zijn nu zo’n vijftien tot twintig vaste gasten. Voor slechts € 7,50 kunnen zij genieten van een heerlijke avond. Het pand en de wijn worden door de diaconie ter beschikking gesteld.
Wilt u ook een bijdrage leveren aan het Achterommaal of er aan deelnemen? Hulp is altijd welkom, dus als u tijd en zin hebt om als chauffeur, kok of gastvrouw (v/m) mee te helpen, meldt u dan aan.
Meldt u ook aan als u graag mee wilt eten. Weliswaar hebben wij op dit moment helaas geen plaatsen beschikbaar, maar we zetten u graag op de wachtlijst. Aanmelden voor hulp of opgeven voor een maaltijd kan bij Henriëtte van Meeuwen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 53741855 of Wil Vooijs, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 38339036.