Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Winterprogramma in Laren

Verwachtingen en onzekerheden

Vier avonden over het Bijbelboek Openbaring
Wat staat ons te wachten? Dat is de vraag van elke tijd. En helemaal is dat de vraag van een tijd zoals de onze, waarin het coronavirus zoveel op losse schroeven heeft gezet. Hoe zal de toekomst zijn? Kun je hoopvol zijn of ben je boven alles onzeker?
Het laatste boek van de Bijbel heet Openbaring. Het staat vol dromen en visioenen van de apostel Johannes, die op Patmos gevangen zit. De beelden die hij doorgeeft zijn grillig, angstig, vreemd, fascinerend, soms troostrijk en prachtig. Ze lijken iets te zeggen over de toekomst. Hebben ze ook iets te zeggen over wat ons vandaag of morgen te wachten staat?
We houden vier avonden over dit bijzondere boek. Vier avonden over verwachtingen en onzekerheden. Op drie avonden lezen we teksten. Job de Bruijn zal uitleg en toelichting geven. De vierde avond zal geleid worden door Casper van Dorp en heeft als thema ‘Openbaring in de kunst en de popmuziek’.
Hoewel het om een serie van avonden gaat bent u ook hartelijk welkom als u ze niet alle vier kunt volgen.
Data:
dinsdag 29 september 2020
dinsdag 6 oktober 2020
dinsdag 13 oktober 2020
dinsdag 20 oktober 2020
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Plaats: Ontmoetingskerk, Kerklaan 41, Laren
Leiding: 29-9, 6-10 en 13-10: Job de Bruijn 20-10: Casper van Dorp