Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Huwelijk koster

Hoe bijzonder was het voor mij, om als koster van het prachtige idyllische Dorpskerkje van Blaricum, in dit zelfde kerkje onlangs op de 27ste december met Marijke van Schaik in het huwelijk te mogen treden.

De kerst net voorbij maar de kerk nog prachtig versierd, begeleid door een orgelconcert van onze huisorganiste Hendrika Veerman en het gospelkoor The New Gospel Sensation voor de verdere muzikale ondersteuning en u voelt het al, het was een dag met een gouden randje.

Samen met een kerk vol lieve familie en vrienden die ons ons nieuw gevonden geluk zo enorm gunnen en een zeer invoelende BABS hebben wij een plechtigheid gehad om nooit meer te vergeten. En hoe goed komt dit prachtige kerkje tot zijn recht tijdens huwelijksplechtigheden zoals d e onze, maar ook bij het groeiend aantal rouwdiensten die ik mag verzorgen.

Voor mij/ons is het nieuwe jaar met ons huwelijk goed begonnen, ik wens u ook allemaal een zeer goed nieuwjaar toe met wie weet, mocht u het kunnen gebruiken, nieuw te vinden geluk.

Wij willen u hartelijk bedanken voor de vele ontvangen felicitaties en graag weer tot zondag.

Vriendelijke groet,
Rob Hoogendoorn