Aktie Voedselbank op 30 nov. en 1 dec. 2019

Graag uw aandacht voor de Voedselbank!

Actie in de Dorpskerk Blaricum op 30 november en 1 december 2019

De Vrijwilligersorganisatie Stichting Voedselbank Gooi & Omstreken streeft er naar om verborgen armoede en voedseloverschot beter met elkaar in evenwicht te brengen. De Voedselbank helpt mensen die om diverse redenen niet (meer) in staat zijn om elke dag een simpele maaltijd op tafel te zetten. De voedselpakketten moeten in deze context gezien worden als acute noodhulp. Anderzijds wordt er veel goed voedsel vernietigd of verspild. Niet zozeer uit onverschilligheid als wel om diverse economische redenen.

De Dorpskerk werkt al enige tijd samen met de Voedselbank Gooi & Omstreken. Huizen is hun hoofdvestiging, iedereen die woont in deze regio/werkgebied kan een beroep op hen doen. Uitgiftepunten zijn gevestigd in Huizen, Hilversum (twee), Weesp, Baarn, Soest en Laren (BEL-gemeenten). Ook inwoners uit omliggende gemeenten kunnen een beroep op de Voedselbank doen.

Uw donatie in de vorm van onderstaande producten zijn meer dan welkom:

• Vis in blik
  • Pastasaus
  • Koffie (gemalen of pads of oplos)
  • Rijst, indien mogelijk voor de decembermaand “luxe rijst” zoals notenrijst
  • Douchefoam of -gel

Verder uiteraard alle houdbare producten die niet over de datum zijn.

Op zaterdag 30 november a.s. treft u bij onze Dorpskerk in Blaricum reeds lege kratten aan die u kunt vullen met de producten. De kerk is dan geopend van 10:00-12:00 uur.

Op zondagmorgen 1 december a.s. van 10:00-12:00 uur kunt u hiervoor ook nog in de kerk terecht!

Graag bevelen wij u deze actie van harte aan.

Heel hartelijk dank,
Het college van diakenen