Gebedskring gestart

Wekelijks vindt er in Pand Achterom een gebedskring plaats, waarbij we bidden voor onze kerk, zieke gemeenteleden, een (nieuwe) activiteit, etc. Iedereen van de gemeente van de Dorpskerk is welkom.

We starten met een kop thee of koffie, bespreken de onderwerpen en vervolgens bidden we, ieder op z’n eigen manier: de een bidt in stilte, de ander spreekt hardop een gebed uit en voor wie wil, eindigen we met het ‘Onze Vader’.

Op de woensdagen 25 december 2019 en 1 januari 2020 komt de gebedskring niet bijeen.

De eerstkomende gebedskring zal worden gehouden op woensdag 8 januari 2020 om 16.30 uur in Pand Achterom.