update Gemeentereis naar Israël en Jordanië

Aan alle belangstellenden voor de Gemeentereis naar Israël en Jordanië

Via dit artikel en een groepsmail informeren wij u over het kortgeleden genomen besluit over de gemeentereis naar Israël en Jordanië.

De sluitingsdatum van inschrijving voor de Gemeentereis naar Israël en Jordanië nadert met rasse schreden.

Echter, van meerdere zijden hebben wij het signaal gekregen dat de kosten van de reis een belemmering vormen om er aan deel te nemen.

Om hieraan tegemoet te komen hebben wij overleg gevoerd met reisorganisator ‘Isropa’ en gevraagd de prijs van de reis onder de € 2000 te brengen maar wel de in de flyer genoemde hoogtepunten van beide landen te behouden. Hierdoor zullen andere vluchten aangeboden worden en zal de reis mogelijk korter duren.

Een ander gevolg van deze aanpassing is dat de datum van de reis wordt verplaatst naar maart - begin april 2020.

Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Met vriendelijke groet,

namens Jantje Reisidee