Gemeentereis naar Israël en Jordanië: 7 – 19 november

Het is alweer jaren geleden dat wij als gemeente, samen met leden van de RK-parochie St. Vitus, op reis gingen naar Israël en Jordanië. Onder de naam JanTje Reis Idee, hebben Jan van Vembde en Tjeerd Hoekstra, zo'n reis nu weer opgezet. 8 Inhoudelijk wordt de reis verzorgd door reisbureau Isropa uit Bergen. Vele in de Bijbel genoemde plaatsen in Israël en Jordanië worden bezocht en natuur en cultuur krijgen ook aandacht.

Op vrijdag 24 mei hadden we een informatieavond in de Consistorie. Een vertegenwoordiger van Isropa heeft de reis toegelicht. U kunt hier de pdf met de hele offerte downloaden. Ook kunt u hier de aanmeldingsformulieren downloaden.

Lees ook: