KERKBALANS 2019

GEEF VOOR JE KERK

Geachte gemeenteleden,

Binnenkort gaat de actie kerkbalans weer van start. Kerkelijke gemeenten krijgen geen subsidie en zijn daarom grotendeels afhankelijk van de financiële bijdragen van hun leden. Het thema voor Actie Kerkbalans 2019 is ‘Geef voor je kerk’. Voor iedereen is de kerk op zijn eigen manier van waarde.
Maar wat bent u echt bereid om eraan te besteden? Een jaarlijks terugkerende vraag. Mede met behulp van onze onmisbare groep wijkcontactpersonen ontvangt u tussen 19 januari en 2 februari aanstaande een informatiepakket in de bus. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereiding.
We rekenen op uw steun en bijdrage, zonder uw hulp lukt het niet!

Mocht u uw kerkelijke bijdrage of toezegging voor 2018 nog niet (volledig) hebben voldaan, dan kan dat nog. Voor vragen kunt u bij het College voor Kerkrentmeesters terecht.
Al enkele jaren wordt de Actie Kerkbalans letterlijk en figuurlijk met klokken ingeluid. Als u dus in het nieuwe jaar de klokken van de Dorpskerk hoort luiden op 19 januari om 13.00 uur, dan weet u waarom dat is!

Hartelijke groet,
Namens het College van Kerkrentmeesters