Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Van en uit de kerkenraad (september 2018)

Op het moment dat ik dit stukje schrijf, is de zomervakantie nog niet voorbij. De scholen zijn nu nog niet begonnen en ook de kerkenraad is na de zomer nog niet bij elkaar gekomen. De eerstvolgende vergadering is op donderdag 13 september.

Hoewel, behoudens de zondagse erediensten, de kerkelijke activiteiten deze periode op een laag pitje staan, betekent het niet dat er niets gebeurt.
Zo is onze Dorpskerk ter gelegenheid van de Open-Monumentendag op zaterdag 8 september open. De voorbereidingen daarvoor zijn al enige tijd geleden ter hand genomen.

Dat geldt ook voor de startzondag op zondag 16 september, die wij deze keer beginnen met een gezamenlijk ontbijt, om 9.00 uur in Achterom. Aansluitend is er vanaf 10.15 uur een dienst die er wat anders zal uitzien dat u gewend bent.

Het senioren-uitje op donderdag 27 september lijkt na de degelijke voorbereidingen van de Cie. Kruispuntgezie en het aantal deelnemers een groot succes te gaan worden.

Op zondag 14 oktober vindt het eerste zondagmiddagconcert van dit seizoen plaats in onze Dorpskerk.

De kerkenraad gaat vanaf nu weer vol vooruit met werken aan de toekomst van onze gemeente.

Bram Veerman, voorzitter