Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Sing-In

 

U houdt van zingen? Kom dan naar de SING-IN.

U zingt graag maar beperkt dat tot die keer dat niemand het hoort of tijdens een kerkdienst als u „veilig‟ kunt opgaan in het geheel.

U heeft geen behoefte solist te worden maar zou het wel leuk vinden in een groep te zingen, samen met mensen die graag hun stem gebruiken om éénstemmig of meerstemmig van allerlei muziek te genieten.

Voor al deze mensen wordt in samenwerking met de cantorij van de Dorpskerk te Blaricum een avond georganiseerd waar o.l.v. cantor Peter den Ouden het plezier in zingen op de voorgrond staat.

U zult ervaren dat men al snel tot een verrassend resultaat kan komen, een resultaat dat interessant is voor geoefende en minder geoefende zangers.
Het diverse repertoire voor deze "Sing-In‟ zal bestaan uit wereldlijke en geestelijke muziek.
Wij nodigen u graag uit om deze vocale „ervaring‟ en „uitdaging‟ aan te gaan!
Voor iedereen die van zingen houdt, ervaren of onervaren: woensdag 31 januari van 19.30 - 21.00 uur in de Dorpskerk.

Kunt u niet op 31 januari 2018 maar bent u wel geïnteresseerd om in groepsverband te zingen, dan zijn er op woensdag 28 februari en 14 maart 2018 ‘open repetities’ van de cantorij van de Dorpskerk om van 19.00 - 20.30 uur mee te zingen