Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

FamilieKerstFeest 2017

Op zondagmiddag 17 december werd het Familiekerstfeest in de Dorpskerk van Blaricum gehouden. Meer dan honderd mensen van alle leeftijden (ook opvallend veel ouderen! J) kwamen genieten van alles wat enthousiaste kinderen ten tonele brachten: van een warm ontvangst tot koor- en wisselzang, een gedicht, een kerstmusical met toneel en zang, en na afloop chocomelk met iets lekkers. De musicaldeelnemers straalden na afloop van hun geslaagde optreden en werden beloond met bloemen en een uitbundig applaus. Een sfeerimpressie met foto's kunt u hier vinden (2 pagina's).

NB: kort vóór Kerst is een speciale Dorpskerk Nieuwsflits  met de sfeerimpressie van het FamilieKerstFeest verstuurd aan allen van wie bij ons het mailadres bekend is. Zo konden we u al direct na het Blaricums Kerstdiner en het FamilieKerstFeest iets laten zien en lezen van deze evenementen.

Heeft u geen mail ontvangen, maar wilt u ook graag op de hoogte blijven van activiteiten, oproepen, mededelingen en foto-impressies? Meld u dan aan voor de mailinglijst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Mieke Bleys, Jeugdouderling