Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Mantelzorglunch november 2017

Op 10 november jongstleden was het de landelijke Dag van de Mantelzorger.
Misschien geniet die speciale dag niet veel bekendheid, of wellicht alleen als het uzelf betreft. In ieder geval was het voor de commissie Mens & Kerk aanleiding om alle mantelzorgers die ons binnen eigen gemeente bekend zijn, uit te nodigen voor een uitgebreide lunch. Om hen eens goed in het zonnetje te zetten, maar ook om elkaar te ontmoeten.
Vaak weten we van elkaar niet, dat we in hetzelfde of vergelijkbaar schuitje zitten. Veel mantelzorgers beschouwen hun taak als vanzelfsprekend of zien geen andere keus- vooral als men de partner verzorgt.
Op de uitnodiging werd zeer enthousiast gereageerd, en ook de lunch, het samenzijn en het bloemetje na afloop werden zeer gewaardeerd. De missie van deze dag was dus geslaagd en zal wellicht leiden tot frequentere bijeenkomsten en/of een vervolg.
Mocht u op bovenstaande willen reageren, of op de hoogte willen blijven van activiteiten rondom mantelzorgers, meldt u zich dan per mail aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat het weten aan uw contactpersoon of ouderling/diaken.

Namens Mens & Kerk
Mieke Bleys