Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

 
 
 
 

Uit de Kerkenraad in december 2017

In de vergadering van de kerkenraad op 23 november is zowel teruggeblikt op als vooruitgekeken naar onze activiteiten.
De avond over ‘Luther en kerkmuziek’ op maandag 23 oktober was goed bezocht, de Lutherviering op zondag 29 oktober was ook door de medewerking  an een tweetal violistes en de Dorpskerkcantorij heel bijzonder. Op beide wordt met een goed gevoel teruggekeken.
Vooruitkijkend kwam allereerst Het Blaricums kerstdiner op 13 en 14 december ter tafel. Het belooft een groot succes te worden, want beide avonden zijn vrijwel volgeboekt.
De voorbereidingen voor de kerstmusical die voor 17 december op het programma staat, zijn in volle gang en gaan goed.
Ook de voorbereiding van de Volkskerstzang op zaterdag 23 december loopt voorspoedig. Het Kleinkoor Concertino zal hieraan zijn medewerking verlenen. (zie de aankondiging elders op de website).
In de volgende Onderweg zal op al deze activiteiten ongetwijfeld worden teruggeblikt.

Op voordracht van het College van Kerkrentmeesters heeft de Kerkenraad besloten organist Peter den Ouden voor 2018 aan te stellen als muzikaal leider van de Dorpskerkcantorij.
De volgende vergadering is op 18 januari 2018; dan staat het voor de kerkenraad opgestelde advies m.b.t. communicatie en publiciteit hoog op de
agenda.

Namens de kerkenraad wens ik u allen gezegende kerstdagen en een goed 2018.

Bram Veerman, voorzitter