onze  items

Zondag 19 februari 10:00 uur ds Friso Mout

Zondag 26 februari 10:00 uur ds Jurjen Zeilstra

Kerkdiensten thuis volge
klik op  om de kerkdiensten rechtstreeks
(of later) te zien op
computer, tablet of mobiele telefoon.

of op: www.kerkdienstgemist.nl

of via www.kerkomroep.nl.

De actuele Orde van dienst vindt u hier  (eerdere OvD's vindt u hier).

De Preken van ds Jurjen Zeilstra zijn hier terug te lezen.

Kijk eens verder op onze website: klik hier.

Dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen".

Collecterooster

22-01 Oecumenische dienst Laren Sint Jansbasiliek

29-01 Inloophuis Wording
Inloophuis Wording in Hilversum is er voor iedereen die – om welke reden dan ook – dakloos of thuisloos is geworden of problemen moet verwerken. Je kunt er ook terecht als je maar weinig contact hebt met medemensen, je eenzaam voelt of gewoon eens wat stoom wilt afblazen.

05-02 Nederlandse Christelijke blinden- en slechtzienden Belangenvereniging Deze vereniging behartigt de belangen en het welzijn van visueel beperkte mensen, vaak in samenwerking met andere verenigingen en instellingen op dat gebied.

12-02 Kerk in Actie – Noodhulp Ethiopië
Door de klimaatverandering worden bepaalde delen van Ethiopië steeds vaker getroff en door langdurige droogte en heftige regenval. Vee sterft en oogsten mislukken. Veel mensen raken daardoor afhankelijk van voedselhulp. Volgens de Verenigde Naties is de situatie in de Hoorn van Afrika sinds 1981 niet zó nijpend geweest. De Ethiopische kerk en hulporganisaties willen dat patroon doorbreken: ze leren Ethiopiërs zich aan te passen aan de nieuwe situatie door andere landbouwmethoden te gebruiken. Ook wordt gezocht naar andere bronnen van inkomsten, bijvoorbeeld een eigen bedrijf, zodat ze minder kwetsbaar zijn voor mislukte oogsten.

19-02 Hospice Huizen
Hospice Huizen is een gastvrij huis waar iedereen die naar verwachting nog slechts korte tijd te leven heeft, kan worden verzorgd. De gasten worden verzorgd door familie en vrienden, vrijwilligers en professionele zorgverleners - bijna zoals thuis.

College van Diakenen van de PGB

Collecteverantwoording

november 2022

Collectes/ bank

Incl. uplift

Inloophuis Wording

Hospice Huizen

De Cocon

Colombia

TOTAAL

Hartelijk dank voor uw bijdragen. Met vriendelijke groet,

Bas Reitsma, Penningmeester diaconie

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681

RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rek.nr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Contact & vragen klik op Contactformulier

Diakenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Veertigdagenactie
Cora Rebel