Kerkdiensten

In de Dorpskerk mogelijk om met 50 personen aanwezig te zijn én daarbij de anderhalve meter afstand te bewaren.  Reserveren is vanaf 2 augustus niet meer nodig, wel dient u zich bij de ingang te registreren.

Meer hierover leest u in het Protocol van 24 juli

09 augustus 10.00 uur Dhr. F. Flantua

16 augustus 10.00 uur Ds. R. Veenstra

23 augustus 10.00 uur Drs. J. Greven

30 augustus 10.00 uur Ds J. de Bruijn

Mocht u niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, dan kunt u tijdens de dienst (of later) luisteren via Kerkomroep.

(hier: Belangrijke informatie over Kerkomroep voor alle luisteraars tijdens de kerkdienst)

De actuele orde-van dienst vindt u hier.

U kunt uw persoonlijke routebeschrijving maken naar de kerk via Google maps.

{mosmap}

U kunt ook op de "ouderwetse" manier via het tabje adres en Route-beschrijving onze kerk vinden.

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

Contact & vragen klik op Contactformulier
Interim-predikantDs. Cees Hendriks
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,
Scriba van de KerkenraadHenk Oort
- Secretaris van de Diaconie: Marry van Haandel