Tot 7 juni zijn er geen diensten in de kerkgebouwen en tehuizen.
Vanuit de Ontmoetingskerk wordt er elke zondag van 10.00-10.30 uur een Meditatief moment uitgezonden. Een half uur met stilte, muziek, overdenking, liederen en gebeden. Het is te beluisteren via www.kerkomroep.nlwww.pglaren-eemnes.nl, via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21739 of via de Kerkomroep App

Vanaf 7 juni a.s.  mogen wij de eerste dienst – in beperking gaan houden
(lees in Protocol Nieuwsbrief van 30 mei meer over die beperking en hoe te reserveren).

Mocht u niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, dan kunt ook tijdens de dienst meeluisteren via Kerkomroep/Dorpskerk en de actuele orde-van dienst vindt u hier.

Kerkdiensten:

7 juni  Ds. Casper van Dorp uit Laren (let op: bijna vol!)

14 juni Ds. Bram Sneep uit Amstelveen

21 juni Ds. Arie de Boer uit Utrecht

28 juni Ds. Peter Verhoeff uit Alkmaar

Vanaf 5 juli a.s. is het toegestaan met maximaal 100 mensen in de kerk te zijn voor de erediensten. Wel uiteraard op 1,5 m afstand, dat spreekt vanzelf.

Hierbij het Protocol in de Nieuwste Protocol Nieuwsbrief
van 30 mei

U kunt uw persoonlijke routebeschrijving maken naar de kerk via Google maps.

{mosmap}

U kunt ook op de "ouderwetse" manier via het tabje adres en Route-beschrijving onze kerk vinden.

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen met beperkte taak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,

- Diakenen: Cora Rebel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scriba van de KerkenraadHenk Oort

Voor Contact & vragen klik op Contact
bij het tweede tabje is een invulformulier;