onze  items

Zondag  17 juli 10:00 uur ds Tanja Viveen
Zondag  24 juli 10:00 uur mw ds Petra Barnard

Kerkdiensten thuis volgen
klik op  om de kerkdiensten rechtstreeks
(of later) te zien op
computer, tablet of mobiele telefoon.

of op: www.kerkdienstgemist.nl

of via www.kerkomroep.nl.

De actuele Orde van dienst vindt u steeds hier  (eerdere OvD's vindt u hier).

De Preken van ds Jurjen Zeilstra zijn hier terug te lezen.

Kijk eens verder op onze website: klik hier.

Dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen".

U kunt uw persoonlijke routebeschrijving maken naar de kerk via Google maps.

{mosmap}

U kunt ook op de "ouderwetse" manier via het tabje adres en Route-beschrijving onze kerk vinden.

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681

RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rek.nr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Contact & vragen klik op Contactformulier

Diakenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Veertigdagenactie
Cora Rebel