Kijk eens verder op onze website: klik hier

Dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen".

Kerkdiensten

Voor alle activiteiten in en rond het kerkgebouw handhaven wij de voorschriften van het RIVM ons mede aangereikt door de landelijke PKN.

Vanaf 9 januari 2021 mag er geen vorm van zang zijn door natuurlijke personen. Daarnaast mogen er vanaf 2 mei 2021 maximaal 30 bezoekers (inclusief kinderen, exclusief medewerkers) in het hele gebouw aanwezig zijn tijdens een kerkdienst (religieuze bijeenkomst). En te allen tijde houden we rekening met 1,5 meter afstand tot elkaar. Ook dient u vanaf heden verplicht in het kerkgebouw een mondkapje te dragen, behalve als u op uw zitplaats bent.

Om deel te nemen aan de kerkdiensten dient u zich in de week voorafgaand aan de betreffende zondag uiterlijk vrijdagavond 20.00 uur aan te melden bij de scriba Henk Oort, via scriba@protestantsegemeenteblaricum.nl.

Voor een uitgebreide versie van de geldende Corona-voorschriften vanaf 24 april 2021: zie hier ons actuele protocol.

Voorlopig zal de online streaming van de kerkdiensten gewoon doorgaan omdat er veel mensen nog niet naar de kerk kunnen of mogen. Onze diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming:

op www.kerkdienstgemist.nl

of via www.kerkomroep.nl.

Diensten in de Dorpskerk

Zondag 23 mei 10:00 uur Ds P. Barnard

Zondag 30 mei 10:00 uur Drs J. Greven

Zondag 6 juni 10:00 uur Ds H. Honderd

Zondag 13 juni 10:00 uur Ds P. Barnard

De actuele orde van dienst vindt u hier

Hoe u bij ons komt per openbaar vervoer:

vanaf NS Hilversum CS: bus 108 ri. Huizen, halte Verbeeklaan, 100 m doorlopen;
vanaf NS Naarden/Bussum: regioliner 100 richting Hilversum, overstappen in Huizen (bij busstation) op bus 108 richting Blaricum, halte Verbeeklaan en even teruglopen.

Treintaxi: 035 - 656 15 41 (voor degenen met een OV-kaart).
Fietsverhuur op stations: 035 - 621 30 98 (Hilversum) en 035 - 694 55 30 (Naarden/Bussum)

{mosmap}

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Contact & vragen klik op Contactformulier
Interim-predikantDs. Cees Hendriks
voorzitterAnnette Horsman
-  Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- VeertigdagenactieCora Rebel