onze  items

De film: "Hemelvaart anno 2022" klik hier.
 Ds Jurjen Zeilstra
 Telefoon: 035 6247 449

de toren in de kleuren
blauw-geel als steunbetuiging aan Oekraïne

Diensten in de Dorpskerk
Zondag 22 mei 10:00 uur drs Jan Greven
Zondag 29 mei 10:00 uur ds Rob Fechner
Zondag   5 juni 10:00 uur mw ds Florida de Kok
Zondag 12 juni 10:00 uur mw ds Rianne Veenstra
Zondag 19 juni 10:00 uur ds Jurjen Zeilstra

Kerkdiensten thuis volgen
klik op  om de kerkdiensten rechtstreeks
(of later) te zien op
computer,
tablet of
 mobiele telefoon.

of op: www.kerkdienstgemist.nl

of via www.kerkomroep.nl.

De actuele Orde van dienst vindt u steeds
hier  (eerdere OvD's vindt u hier).

De Preken van ds Jurjen Zeilstra zijn hier terug te lezen.

Kijk eens verder op onze website: klik hier.

Dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen".

Hoe u bij ons komt per openbaar vervoer:

vanaf NS Hilversum CS: bus 108 ri. Huizen, halte Verbeeklaan, 100 m doorlopen;
vanaf NS Naarden/Bussum: regioliner 100 richting Hilversum, overstappen in Huizen (bij busstation) op bus 108 richting Blaricum, halte Verbeeklaan en even teruglopen.

Treintaxi: 035 - 656 15 41 (voor degenen met een OV-kaart).
Fietsverhuur op stations: 035 - 621 30 98 (Hilversum) en 035 - 694 55 30 (Naarden/Bussum)

{mosmap}

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681

RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rek.nr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Contact & vragen klik op Contactformulier

Diakenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Veertigdagenactie
Cora Rebel