Kijk eens verder op onze website: klik hier

Dan wordt aan u uitgelegd hoe u verder kunt "surfen".

Kerkdiensten

De Kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Blaricum heeft besloten de oproep van het kabinet en de PKN om zoveel mogelijk de kerkdeuren gesloten te houden, te respecteren. Kerkdiensten tot en met 28 februari 2021 zullen daarom zonder kerkgangers plaatsvinden. Vanaf 9 januari 2021 mag er bovendien ook geen vorm van zang meer zijn door natuurlijke personen.

Voor de geldende Corona-voorschriften van 20 januari 2021: zie hier ons actuele protocol.

Verder is besloten alle toekomstige diensten via online streaming voort te blijven zetten, ongeacht of de kerkdiensten zonder of met kerkgangers zijn.

De diensten zijn rechtstreeks - of op een later tijdstip - te volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon, middels livestreaming:

op www.kerkdienstgemist.nl

of via www.kerkomroep.nl.

aankomende diensten.

Zondag 28 februari 10:00 uur Ds R. Veenstra

Zondag   7 maart 10:00 uur Ds A. de Boer

Zondag 14 maart 10:00 uur Ds W. Klouwen

Zondag 21maart 10:00 uur Ds C. Hendriks

De actuele orde van dienst vindt u hier

Hoe u bij ons komt per openbaar vervoer:

vanaf NS Hilversum CS: bus 108 ri. Huizen, halte Verbeeklaan, 100 m doorlopen;
vanaf NS Naarden/Bussum: regioliner 100 richting Hilversum, overstappen in Huizen (bij busstation) op bus 108 richting Blaricum, halte Verbeeklaan en even teruglopen.

Treintaxi: 035 - 656 15 41 (voor degenen met een OV-kaart).
Fietsverhuur op stations: 035 - 621 30 98 (Hilversum) en 035 - 694 55 30 (Naarden/Bussum)

{mosmap}

Meest  gelezen

Laatste  Nieuws

Adres  en andere gegevens

Protestantse Gemeente Blaricum
Diensten in de Dorpskerk : Torenlaan 16

1261 GD Blaricum tel. 035-5315681
RSIN/fiscaal nummer protestantse gemeente Blaricum is 002608534
RSIN/fiscaal nummer van de Diaconie Blaricum is 824133596

Rekeningnr. : NL71 INGB 0000 1446 30
Kerkrentmeesters NL45 RABO 0308 4012 39
Rekeningnr.Diaconie : NL38 RABO 0139 8079 93

- Contact & vragen klik op Contactformulier
Interim-predikantDs. Cees Hendriks
voorzitterAnnette Horsman
-  Ouderlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en
- Ouderling-kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- VeertigdagenactieCora Rebel